В Движението за права и свободи нямат предпочитана дата за

...
В Движението за права и свободи нямат предпочитана дата за
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ: Парламентът след поредните ненужни предсрочни избори няма да е кой знае колко по-различен от последните четири

„ В Движението за права и свободи нямат желана дата за „ следващите ненужни предварителни парламентарни избори “. Това съобщи водачът на партията Мустафа Карадайъ пред публицисти в Народното събрание.

„ Според нас изборите би трябвало да са тогава, когато президентът ги насрочи с декрет. Но като обмислям вариантите май не са доста – 26 март или 2 април. Защото, в случай че оставим след 2 април, към този момент влизаме в католическия Великден, православния Великден, мюсюлманския Байрам… Всяка седмица сме на празници и по време на празници няма да вършим избори “, коментара водачът на Движение за права и свободи.

Според него е време Народното събрание да се настрои, че отиваме на нов избор.
„ В тази обстановка каквито и дълготрайни политики и велики, гениални задания да решаваме, нищо няма да оправим за 2-3 дни. По-скоро въпросът е да се ориентираме към избори и политическите партии да се настроят, че идващият парламент няма да е кой знае какъв брой по-различен от последните четири. Пак ще бъде фрагментиран и партиите би трябвало да имат такова държание до изборите, че след тях да могат да си приказват “, прикани Карадайъ.

А българите водачът на Движение за права и свободи прикани добре да преценяват и да подходят отговорно.

„ Кои са партиите на разговора и стабилността и кои са деструктивните проксита, които само и единствено желаят да унищожават “, сподели той.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР