В Дунавската равнина ще духа умерен запад-югозападен вятърВ събота в

...
В Дунавската равнина ще духа умерен запад-югозападен вятърВ събота в
Коментари Харесай

Посрещаме Бъдни вечер и Коледа с приятно време

В Дунавската низина ще духа сдържан запад-югозападен вятър

В събота в утринните часове тук-там в равнините и низините видимостта ще е понижена. От запад облачността, изначало междинна и висока, още веднъж ще се усили и вплътни, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ), предава.

Привечер и през нощта против Рождество тук-там, основно в североизточната половина от страната ще превали дъжд. Ще духа слаб, след обяд в Дунавската низина сдържан запад-югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 7° и 12°, в София към 9°.

По Черноморието в утринните часове в обособени региони видимостта ще бъде понижена. През деня облачността ще се усилва и вплътнява. Привечер ще има слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат 10°-12°. Температурата на морската вода е 7° - 10°. Вълнението на морето ще бъде 1 - 2 бала.

В планините облачността ще е забележителна. На места в масивите от Западна България ще има превалявания от дъжд, над 1800 метра дъждът ще минава в сняг. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 8°, на 2000 метра - към 0°.

В неделя облачността ще се раздра и ще намалее, вятърът ще отслабне, в доста региони до вечерта ще стихне. Минималните температури ще са сред 0° и 5°, а дневните - сред 8° и 13°.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР