В духа благотворителността една кампания във Варна започва в 10.00

...
В духа благотворителността една кампания във Варна започва в 10.00
Коментари Харесай

Открива се пункт за кръводаряване и благотворителен базар във Варна

В духа благотворителността една акция във Варна стартира в 10.00 ч. на входа на Морската градина. Там ще се открие мобилен пункт за кръводаряване. Той е резултат от благотворителната акция за събиране на капачки и дарения „ Аз имам вяра и оказвам помощ ".

През целия ден до 19.00 ч. ще има и Благотворителен базар, на който посетителите ще могат да си купят рекламни материали, само че с идея.

Събраните средства ще бъдат дарени за другите начинания на организацията, а точно - втора неонатална кола за спешна помощ от акцията, която ще оказва помощ на новородените от Североизточна България и здравно съоръжение за отделението по Детска хирургия в болница „ Св. Анна " във Варна.

Който желае да помогне, може да открие детайлности за акцията „ Аз имам вяра и оказвам помощ " в обществените мрежи.

Любопитен е фактът, че едно младо семейство подарява сумата от 600 лв. от събраните средства от сватбата си за тази идея. Другият добър образец е от Габрово - семейство подарява 6500 лв., събрани по време на кръщенето на детето им, т.е. вместо да одобряват дарове за празника, те събират средства за акцията.

Другата събота - пред Катедралата ще се събират капачки и стотинки от 9 до 14 ч. още веднъж в името на тази идея. Всеки, който има отношение към самодейността, може да види елементи във Facebook страницата на „ Аз имам вяра и оказвам помощ ".

бТВ, „ Тази събота "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР