В Дрезден започна конгресът на германската популистка партия Алтернатива за

...
В Дрезден започна конгресът на германската популистка партия Алтернатива за
Коментари Харесай

Започна конгресът на "Алтернатива за Германия"

В Дрезден стартира конгресът на немската популистка партия „ Алтернатива за Германия. “ Над 600 претенденти ще избират ново управление и ще дебатират за курса на партията до изборите през септември. Една от главните тематики на партията е излизането на Германия от еврото и връщането ѝ към марката.

Конгресът продължава и на следващия ден. Сред точките, които партията ще разисква, са предизборната стратегия, излизането на Германия от еврото и връщането към немската марка, възбраната на минарета, възобновяване на граничния надзор в Европа и запазването на атомната сила и въгледобива.

В речта си при разкриване на партийния конгрес евродепутатът и представител на „ Алтернатива за Германия “ Йорг Мойтен разгласи война на всички други партии и на държавното управление и съобщи, че крайнодесните популисти са единственият действителен избор.

„ Под ръководството на Меркел Германия се трансформира в страна, която в света никой към този момент не приема съществено. Страна, която става все по-откачена. Страна, чиито политици се назовават и политички, а в детските градини децата биват засипвани с неуместни идеологии. Да си върнем страната такава, каквато я познаваме от детството си и всички желаят още веднъж да имат. Германия, само че естествена! “, съобщи Мойтен. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР