В ДПС, както и в другите партии, тече процедура по

...
В ДПС, както и в другите партии, тече процедура по
Коментари Харесай

ДПС издигат Ахмед Доган за кандидат-депутат

В Движение за права и свободи, както и в другите партии, тече процедура по номинации на кандидат-депутати, а почетният ръководител Ахмед Доган  Ахмед Доган Ахмед Демир Доган е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, само че изкарва огромна част от към този момент е повдигнат от разнообразни локални структури – една от тях е Кърджали.

„ Това е знак към господин Доган на доверие и признателност. Г-н Доган също ще направи своя знак. Ние сме партия на знаците “, разяснява пред БТВ Хасан Азис, зам.-председател на Движение за права и свободи и кмет на Кърджали.

Днес е последният ден, в който структурите на ГЕРБ могат да създадат своите оферти за претенденти за народни представители. При реденето на листите на Българска социалистическа партия напрежението продължава.

Днес стана ясно за три отвода в Перник – на ръководителя на регионалния съвет на социалистите, на ръководителя на общинския съвет и на сегашния народен представител от града. Една от аргументите - в миньорския град листата ще води Стоян Мирчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР