В дните около Коледа, когато пътуваме при близки, познати и

...
В дните около Коледа, когато пътуваме при близки, познати и
Коментари Харесай

Направете това, за да се предпазите от кражби по празниците

В дните към Коледа, когато пътуваме при близки, познати и родственици, жилищата остават празни за по два - три дни, а от време на време и за по седмица - две.

Социалните мрежи стават мястото, където празнуващите пускат фотоси и постове, с които онагледяват за близки и другари прекарването на празника и къде се намират. 
Няколко секрети на банковите карти, които всеки би трябвало да знае
Всички използваме банкови карти всекидневно. Изтегляме пари от банкоматите, плащаме сметки и хранителни артикули и прехвърляме пари на на...
Прочети повече
" Това се следи освен от доброжелатели и другари, само че и постоянно в интернет дебнат крадци, получили информация за това кое семейство отсъства. Затова в домовете не би трябвало да оставяме скъпи бижута и банкноти ", предизвести пред БНР Марио Киричков от Столична дирекция на вътрешните работи - бранш " Кражби ".

" Не се краде постоянно черна техника, тъй като е обемиста, мъчно се пласира, а също и може да бъде открита от полицията, изключително мобилните телефони. Макар че, и те се изнасят зад граница. 

От Столичната полиция за поредна година молят към жителите на града, да не оставят полезности в жилищата си до момента в който ги няма, както и да не разгласяват фотоси къде се намират.

Още от ПОЛЕЗНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР