В дни като този ни е трудно да мислим, че

...
В дни като този ни е трудно да мислим, че
Коментари Харесай

Галена заслепява по бански, пусна снимка от екзотичен плаж

В дни като този ни е мъчно да мислим, че някъде по света е топло, само че обстоятелствата са си обстоятелства и Галена ни ги подсети с една фотография от Флорида, Съединени американски щати:

#Baywatch, е написала певицата под фотографията, на която я виждаме на плаж някъде във Флорида, само че няма по какъв начин да отбележим и съвършената ѝ форма, поради която към този момент събира похвали под фотографията.

А кой е фотографът, елементарно можем да предположим. Вероятно става въпрос за Азис, с който бяха дружно в Съединени американски щати на огромно турне. 

Виж още: Красима с ненадейно другарство и за какво за нея Елизабет е  " миловидно, само че злобно дребосъче "  

Самата Галена не обича да дава изявленията, рядко пуска опция на почитателите ѝ да ѝ задават въпроси и по тази причина нерядко всеко ново нещо към нея се трансформира в вест. Наскоро в телевизионно шоу тя показа, че когато си почива, най-вече обича тишината. 

Виж още: Потвърждението пристигна: Емилия е бременна, скоро пуска ария с Денис Теофиков 

Друг любопитен факт за Галена, който стана ясно неотдавна е, че тя обича да става рано и ненавижда скуката. " Никога не ми е скучно! Бъдете заети, с цел да не ви е скучно ", приканва тя. 

Изображение: https://www.instagram.com/galena1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР