В днешно време джентълменското поведение е достойно за почит и

...
В днешно време джентълменското поведение е достойно за почит и
Коментари Харесай

Мъжете от кои зодии са истински джентълмени?

В днешно време джентълменското държание е почтено за респект и почитание! Малко са мъжете, които знаят по какъв начин да се държат с дамите и да им покажат най-хубавото от себе си, без да се вършат на някой различен. Поведението на мъжа е от извънредно значима за всяка дама. Как да разпознаете същинския благородник от добре прикрития тъпанар? Често можете да попаднете в илюзия. Тези 3 зодии, несъмнено си заслужават да им обърнете внимание, тъй като мъжете са същински джентълмени и знаят по какъв начин да ви накарат да се чувствате същинска жена!

Телец

Мъжете са сдържани и нежни. За тях дамата, която изберат за собствен сътрудник ще бъде в действителност специфична и тя заслужава цялото внимание и обич на света. Те не обичат да смъкват звезди и да приказват празни приказки. Държат се почтено, съблюдават обещанията си и когато ви дадат мъжка дума, то това е реалност. Нежни са и знаят кои са най-ценните жестове, които да ви впечатлят.

Рак

Изключителни романтици и безусловно отдадени на дамата до тях! За тях дамата е знак на обич и хубост, по тази причина ѝ отдават нужното внимание. Държат се както би трябвало и където би трябвало, не биха повишили звук и са доста виновни към половинките си. Джентълмени по природа.

Везни

Може и да са женкари, само че те несъмнено печелят дамската публика с изисканото си държание. Винаги ще ви отворят вратата, ще създадат път на дамите и ще ви целунат ръка. Умеят да притеглят дамите с деликатност и красиви жестове. Няма жена, която да не го оцени. Добри слушатели са и несъмнено си печелят бързо компанията на красивите дами.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР