В днешно време човек има възможност да избира дали да

...
В днешно време човек има възможност да избира дали да
Коментари Харесай

Защо всички започнаха да си слагат ЛУК в чорапите? Това ще ви изуми!

В днешно време човек има опция да избира дали да се довери на актуалната медицина или да избра да се възползва от всички тези лекове, с които са си служили нашите баби и дядовци.

Разбира се, най-отговорно е, когато имате проблеми със здравето, да посетите доктор. Единствено здравно лице може да ви съветва по какъв начин вярно да методите и какво лекуване да ви бъде назначено.

Няма нищо неприятно в това да се доверите и на всички тези натурални средства, успяващи да подобрят забележително здравословното ви положение. Едно от тях несъмнено е лукът.

Днес ще ви разкажем за какво доста хора започнаха да спят с нарязан лук в чорапите си и до какво в действителност води това. Сигурни сме, че ще останете същински сюрпризирани като разберете.
Защо да слагаме лук в чорапите си по време на сън?  За кого е рисков лукът За кого е рисков лукът
Диетологът Александър Андреев в изявление за портала " Доктор Питър " предизвести за отрицателните последствия от несъразмерната консумация на лук...

Знаете, че лукът има редица лечебни свойства и съумява да потуши десетки неразположения. Ако усетите, че се разболявате, едно от първите неща, които да извършите, с цел да стопирате настинката, е да нарежете една глава лук на шайби и да поставите в чорапите си зеленчука.

Истината е, че лукът е кадърен да усъвършенства кръвообращението, както и да детоксикира тялото ни.

Ако имате висока температура, направете следното. Отново нарежете лука на шайби, само че този път го смесете с маково олио. Обилно полейте колелцата лук с него и по-късно ги поставете върху стъпалата. Обуйте чорапи и легнете да спите. Температурата ще спадне от единствено себе си.

Свойствата на лука са се потвърдили неведнъж. Възползвайте се от тях и си подарете по-добро здраве!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР