В днешния забързан свят, в който бързите запознанства и онлайн

...
В днешния забързан свят, в който бързите запознанства и онлайн
Коментари Харесай

6 признака, че връзката ви се развива твърде бързо

В днешния забързан свят, в който бързите запознанства и онлайн чатовете наподобяват готини, не е извънредно връзките да се развиват прекомерно бързо. Ние разбираме, че постигането на баланс сред насладата от вихъра на влюбването и основаването на постоянна основа може да бъде сложна задача. В един миг се наслаждавате на романтиката, а в идващия се чувствате претрупани.

Въпреки че някои двойки могат да намерят този бърз подем за подтикващ, значимо е да натиснете спирачките, да извършите крачка обратно и да потърсите признаци дали връзката ви се движи прекомерно бързо. Идентифицирането на тези признаци може да ви помогне да прецените стабилността и устойчивостта на вашата връзка и да се уверите, че тя не е просто мимолетна фаза.

Ето и 6 признака, по които да разберете, че връзката ви се развива прекомерно бързо:

Всъщност не се познавате

Въпреки че може да знаете доста неща един за различен, някак си усещате, че нещо същинско липсва. Знаете обичания му цвят, местата за отмора, заниманията и това, което харесва, само че усещате, че не познавате неговата сурова и достоверна същина. Ако имате това натрапчиво чувство, то е знак, че връзката се развива прекомерно бързо и би трябвало да се успокои малко.

Чувствате се претрупани от непрекъснатото говорене

Когато се впуснете в нова връзка с някого, напълно обикновено е да се вкопчите в цялото това неспокойствие. Дори безкрайните диалози може да ви се костват къси. След известно време обаче непрекъснатите диалози посред ви могат да станат непостижими. Това е още един явен знак, че нещата във връзката се развиват прекомерно бързо. Възможно е към този момент да не се чувствате като влюбен човек. Напротив, може да желаете отмора, с цел да седнете уединено със себе си и мислите си, с цел да помислите за интензивността на връзката ви.

 прекомерно бързо

Никога до момента не сте обсъждали по-съкровените детайлности един за различен

Въпреки че да знаете за обичаните, само че глупави неща на другия звучи забавно в началната фаза на диалога, след известно време това става прекомерно клиширано. Тогава всичко, което желаете, е да опознаете и разберете колегата си на по-дълбоко и прочувствено равнище, само че на никой от вас не му е комфортно да споделя персонални неща с другия. Ако вие или сътрудникът ви се колебаете дали да споделите един с различен най-съкровените детайлности от живота си, запитайте се: дали връзката ми се развива прекомерно бързо?

Изглежда припрян да заживеете дружно

Макар че връзката с колегата ви, в която живеете дружно, наподобява примамлива, значим е графикът. Когато започнете да се срещате с някого, може да се познавате единствено на в началото равнище. Следователно да се преместите при колегата си след няколко срещи не е добра концепция. Ако обаче сътрудникът ви повдига тази тематика неведнъж, това е мощен знак, че връзката ви се развива прекомерно бързо.

 прекомерно бързо 2

Искат да излиза единствено с вас и не се интересува от познанството с приятелите ви

Обичайно е да се чувствате разчувствани да запознаете колегата си с околните си другари и противоположното. Въпреки това всякога, когато го помолите да се срещне с приятелите ви или да планирате нещо дружно с тях, той измисля разнообразни оправдания, с цел да го избегне. За да се прикрие, те прибавят, че обичат да прекарват времето си единствено с вас или че не могат да ви се наситят. Ако това се случва постоянно, това е знак, че връзката се развива прекомерно бързо.

 прекомерно бързо

Чудите се дали това сред вас е единствено физическо нещо

Много постоянно се случва двойките да станат изключително дейни в леглото, откакто влязат във връзка. Това обаче е огромен червен байрак, в случай че сътрудникът ви скача да задоволява физическите си потребности при всяка опция, без да се пробва да се свърже с вас на прочувствено равнище. Макар че в началото може да се наслаждавате на това прекарване, след известно време може да започнете да се чудите дали той е с вас единствено поради това. Това още веднъж е едвам осезаем знак, че връзката ви се развива прекомерно бързо и би трябвало да дръпнете спирачките.

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР