В днешния епизод ще ни разкаже какво предсказват звездите за

...
В днешния епизод ще ни разкаже какво предсказват звездите за
Коментари Харесай

Астрологична прогноза а 2023: Война, духовност и разцвет на ЛГБТ

В днешния епизод ще ни опише какво предсказват звездите за 2023 година. Гледайте, с цел да разберете кои дати са сериозни, кои ретроградни и на кои от тях да предприемете нова стъпка!

Можем ли да кажем, че звездите ни приказват?

В космоса има темп от честоти и планетите вършат всичко станало. Затова постоянно се насочваме към това предписание, когато желаеме да вършим прогнози.

Какво следва през 2023 година?

Следват няколко приятни неща. Обществените планети Юпитер и Сатурн постоянно сменят знаците си, което дава една присъща пренастройка от това, което ни се е отдавало досега до нови неща, което елементарно се отключват. Сатурн е най-големият покровител. Той ще смени знака си през 2023 година и ще дава отговор за това къде се желаят повече старания от нас, които пък ще ни се отплатят на по-късен стадий. Планети като Плутон минават през друг знак в интервал от 20 години. През 2023 година Това ще се случи във Водолея и ще донесе фрапантни промени.

Доскоро светът бе по-ориентиран към произвеждане, а националните чери останаха на назад във времето и станахме всемирски. Четяхме повече за известните хора, в сравнение с за околните ни. Сега нещата се трансформират за период от 15 години. След като влезе във Водолей ще следим предизвикателно държание и доста сила. Отношението към секса ще стане по-свободно и ще се отворим повече към хомосексуализма. ЛГБТ обществото ще бъде обявено от ден на ден в обществото.

Психологията ще излезе на повърхността. Очакваме по-голямо разделяне в фамилиите и изолираност на обособения субект, ще се поддържа връзка от ден на ден и повече в обществените мрежи. Ще се зародят доста цивилен обединявания, които ще се опитат да трансформират събитията.

Какво можем да кажем за войната?

Малко хора я чакаха, Овен някои астролози. През тази година, със слънчевото затъмнение на 20 април, изпадаме в една още по-опасна обстановка. Но може би не за същата война. Картата на това слънчево затъмнение доста припомня на тази от 1939 година, пролетта т.е. Втората международна война. Тогава е имало затъмнение в квадрат с Плутон и това е било знак със жестоки дейности. Но Плутон е бил в Рак, което значи, че се е воювало за земя. Сега, лунното затъмнение на 20 април е в знака на Овена, също в квадрат с Плутон, само че във Водолей, който приказва за осведомителната война, която доближи до всеки джоб. Ще се характеризира с агитация, разслояване, голям брой противопоставящи се обединявания, които употребяват средствата за операция. Ще се води война за това накъде се насочват мислите на хората. Ще излязат доста кавги и секрети, ще осъзнаем, че ни пречат да се ориентираме в истината.

Това ще ни накара ли да станем по-будни и прозорливи?

Да, несъмнено ще желаеме повече информация и ще четем повече в Интернет. Астрологията ще излезе на напред във времето и ще бъде употребена от пропагандните машини. Ще има научни открития, които няма да влязат в деяние. Водолеят е некадърен да направи деяние и точно на това се дължи тази смяна. Това ни чака през идващите 20 години.

Ще бъде ли идната година по-добра?

Много ми се желае да ви развеселявам, тъй като 2023 година ще бъде годината на благосъстоянието, поради знака на Телеца. Това ще се случи след 16 май. До края на годината Юпитер ще е в този знак. Но някои от страните няма да могат да се възползват от тези богатства. Преди това ще Юпитер ще е в Овен и можем да чакаме опазване на военните дейности.

След 7 март, всички занимаващи се с изкуство, опазване на здравето, вяра ще имат две години, в които влагат повече, а отблагодаряване за положения труд ще пристигна по-късно.

Юпитер в Телец ще даде повече екстри и щури фешън трендове - флорални претекстове да вземем за пример. Телецът чества материалното, природата и биологичнте форми. Вкусът към минимализма ще отстъпи на усета към изтрещялото.

Кои планети ще бъдат ретроградни?

Ретроградните интервали на Меркурий са от 29 декември до 18 януари в знака Козирог. Особено чувствителни ще бъдат Близнаци, Деви и Козирози. Козирозите могат да извлекат изгоди като завършат остарели планове. След това 21.04-15.05 в Телец - Деви и Близнаци да внимават. А в интервала 23.08- 15.09 ретрградния Мркурий ще е в Дева, когато Близанци и Деви би трябвало да внимават.

Краси Кирчева уточни, че ще преживеем интервал с цели 7 ретроградни планети. Но кои ще бъдат те и по кое време ще се случи можете да разберете като изгледате новото ни видео. Освен това ще научите какво още ни чака през новата година и кои браншове и специалности ще процъфтят.

можете да посетите и уеб страницата на Краси Кирчева, в който ще откриете каква е връзката сред митовете и приказките с астрологията.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР