В днешния ден се появи новина, че , който ще

...
В днешния ден се появи новина, че , който ще
Коментари Харесай

Феновете на Динамо Киев бесни: Вместо Барса, ще трябва да гледаме Левски

В днешния ден се появи вест, че, който ще изиграе няколко контроли, до момента в който украинското състезание е спряно поради съветската инвазия. Украинските почитатели, обаче, излязоха с любопитна позиция към процесите в клуба. Привържениците недоволстват по какъв начин родните играчи ще играят контроли за клубния тим, вместо да се включат към заниманията на гордостта на Украйна - националният тим, който има действителният късмет да се класира на идния Мондиал. Още по-любопитно е мнението им за идните контроли, в които са "поканени да гледат мачове против Левски, Клуж и Австрия, вместо с Милан, Барселона, Аякс и ПСЖ ".

" В този сложен за страната миг ние дефинираме следващата позиция на управлението на Динамо като такава, която за следващ път нанася загуби на имиджа на киевския клуб и е в несъгласие с ползите на Украйна. Наскоро бяха утвърдени обновените дати на мачовете на националния тим на Украйна за Световното състезание. Излишно е да споделяме, че присъединяване на Украйна в сходни международни конгреси е авторитет за страната, а в сегашните условия е още една наслада за нашето население. За необятната аудитория националният тим по футбол на Украйна е главният тим на страната. Последното изказване на управлението на Динамо обаче е изненадващо.

Широката аудитория се изправи пред обстановка, в която притежателите на Динамо слагат клуба над националния тим и личния си интерес над националния, под прикритието на разпоредбите на ФИФА и мнението на румънския наемник Луческу, който не може да разбере глобите против руснаците. Във време, когато украинският народен тим има всички шансове да отиде на Световното състезание, а старши треньорът му афишира подготвителния лагер, управлението на Динамо е уверено, че другарските мачове, които нямат турнирно значение, са доста по-важни от подготовката на националния тим. Отборът, който се счита за национално благосъстояние, отхвърля да следва ползите на националния тим на Украйна. Ето по какъв начин наподобява за необятната аудитория. И това се случва в миг, когато целият свят гледа Украйна!

Въпреки извънредно отрицателното ни отношение към УФС, отпред с към момента неосъдените Павелки и Костюченко, дейностите на Динамо мъчно могат да се нарекат иначе с изключение на бойкот против националния тим. Мачовете с грандове на европейския футбол, за които Динамо беше пуснат в чужбина, като че ли не се случват. Вместо Милан, Барселона, Аякс и ПСЖ сме поканени да гледаме мачове против Левски, Клуж и Австрия. Галатасарай е 14-и в шампионата, а Айнтрахт е 10-и. Това са най-важните противници, поради които Динамо сега не може да пусне играчите си в националния тим.

Все още има наивници, които считат, че Суркис извършва обещанията си. Също по този начин, съгласно нашата информация, Григорий Суркис се е върнал в Киев и търгува с украинските управляващи, с цел да резервира мястото си под слънцето. Имаме една огромна фантазия - Украйна и футболът в частност най-сетне да се отърват от цялата тази нечистотия след войната ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР