В Дивия Северозапад“Полицаите” си тръгнали без плячкаТрима маскирани с качулки

...
В Дивия Северозапад“Полицаите” си тръгнали без плячкаТрима маскирани с качулки
Коментари Харесай

Менте агенти на ГДБОП нападнаха семейство

В Дивия Северозапад
“Полицаите” си тръгнали без плячка

Трима маскирани с качулки и пременени с жилетки с надпис “Полиция” нападнаха семейство в монтанското село Буковец. Мъжете нахлули в къщата на 32-годишен локален гражданин през отворен прозорец към 3 ч. измежду нощ.

Те крещели, че са сътрудници на ГДБОП. Единият от непознатите държал ориентиран към жителите на къщата револвер, за който полицията допуска, че е бил газов. Тримата вързали със “свински опашки” ръцете на стопанина, на 20-годишната му другарка и на 60-годишния му татко. След това отишли в прилежащата стая и завили стремително с одеяло майка му, като є наредили да не ги гледа и да не мърда от леглото.

Бандитите питали къде са парите, само че не получили отговор от жителите на къщата. Опитали се да намерят банкноти и полезности, само че не съумели и ядосани си тръгнали. На излизане взели мобилните телефони на жертвите и ги изпочупили на двора, с цел да не могат стопаните да се обадят в за помощ.

Около 3,30 ч те въпреки всичко благодарение на съседи да звъннат в полицейското ръководство в Лом. На мястото пристигнала и кола за спешна помощ, на четиримата потърпевши била оказана здравна помощ.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР