В деня на покровителя на художниците Св. Лука 18 октомври,

...
В деня на покровителя на художниците Св. Лука 18 октомври,
Коментари Харесай

Започва благотворителната кампания „Изкуството за деца в нужда“

В деня на настойника на художниците Св. Лука 18 октомври, Фондация „ Св. св. Константин и Елена ” стартира 14-тата благотворителна самодейност „ Изкуството за деца в потребност ”, в поддръжка на подрастващи в неравностойно състояние. С дарителска цел могат да бъдат изплатени над 200 картини, дребни пластики, фотографии и икони, предоставени от професионални създатели, фенове, колекционери, галерии, напомня Moreto.net

Кампанията е дейна онлайн. Поръчки се одобряват на.

Произведенията са експонирани в изложбената зала на Хотел Балнео & СПА Азалия в курорта Св. св. Константин и Елена и могат да бъдат изплатени на място. В началото на идната година сборната експозиция ще взе участие в галерия в Галерия „ Графит “ във Варна от 3 до 31 януари. Дарителите могат да изплатят картини, дребни пластики, графики, фотографии, икони.

Даренията дават опция на подрастващите от центровете за настаняване от фамилен вид „ Изгрев “ и „ Другарче “ да продължат присъединяване си в курсове по непознати езици, математика, бързо четене и за повишение на квалификацията в определената специалност.
С част от даренията ще се осъществят и нови просветителни планове, състезателен календар и еко самодейностите на Центъра за специфична просветителна поддръжка в с. Кривня. От 2009 година благотворителната акция е помогнала на голям брой младежи и девойки, лишени от родителска грижа, както и студенти в неравностойно състояние.

В изгода на деца в риск се одобряват и парични дарения:

Фондация „ Св. св. Константин и Елена “

Централна кооперативна банка – клон Варна

BIC CECBBGSF

IBAN BG32CECB979010B0548500
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР