В деня, когато Русия отбелязва най-популярния национален празник - Деня

...
В деня, когато Русия отбелязва най-популярния национален празник - Деня
Коментари Харесай

САЩ санкционираха няколко военни структури на Русия

В деня, когато Русия отбелязва най-популярния народен празник - Деня на успеха над нацистка Германия и края на Втората международна война в Европа, Държавният департамент на Съединени американски щати разгласи, че постанова наказания на редица съветски военни структури. Сред тях са конструкторско бюро, институт на Министерството на защитата и образователен център край Санкт-Петербург.

Документът към този момент е във Федералния указател на Съединени американски щати, само че публично ще бъде оповестен с дата 10 май. В него се споделя, че ограниченията се постановат по отношение на нарушение разпоредбите за неразпространение на оръжия за всеобщо заличаване.

Коментарът на Департамента по информация и щемпел на външното министерство в Москва е, че това е " тривиално предпочитание да компенсират фиаското на ракетната офанзива против Сирия от 14 април ". " Очевидно добре сме научили и инстурктирали воините от сирийската противовъздушна защита, свалили толкоз ракети на западните агресори ", допълват от ведомството. Москва продължава да упорства на версията, че забележителна част от ракетите, изстреляни на 14 април, са били свалени.

Сред глобените организации са:

- 183-и гвардейски зенитен ракетен полк,

- Конструкторско бюро по приборостроене в Тула,

- образователен център на зенитно-ракетните войски в Гатчина,

- Генщабът на Главното разследващо ръководство на Русия,

- 18-и Централен научно-изследователски институт на Министерството на защитата в Курск

- Научно-производствения тръст БАРЛ.

В листата са още организации и частни лица от Китай, Египет, Иран, Северна Корея, Турция и Обединените арабски емирства.

Тук са и военно-въздушните сили на Сирия, Революционната армия на Иран и шиитската ливанска партия с мощно въоръжено крило " Хизбула ", която преди дни завоюва първите от 9 години парламентарни избори в страната.

Нито една държавна конструкция на Съединени американски щати няма право да контактува с тях.

Ден по-рано Съединени американски щати удължиха глобите против " Рособоронекспорт " поради съдействието с Иран, Северна Корея и Сирия. Експортната организация на съветския военно-промишлен комплекс е в разнообразни описи със наказания от 2015г. насам.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР