В Демократическата партия на САЩ гори словесна война. На 17

...
В Демократическата партия на САЩ гори словесна война. На 17
Коментари Харесай

Красавица от армията на САЩ нахока и вбеси Хилари Клинтън с тези думи СНИМКИ

В Демократическата партия на Съединени американски щати гори словесна война. На 17 октомври Хилари Клинтън разгласи, че „ руснаците са хвърлили око на една жена “ и я приготвят да взе участие в първичните избори на Демократичната партия, с цел да я създадат претендент „ от третата партия “ на изборите през 2020 година

Тулси Хабард, член на Камарата на представителите на Съединени американски щати от Хавайските острови, взе тези думи в поради и отговори на Клинтън по “Туитър” твърдо: „ Чудесно! Благодаря, Хилари Клинтън. Вие, кралицата на военните палежи, олицетворението на корупцията и разложението, провокирало такова омерзение в Демократическата партия, най-сетне излязохте зад кулисите”.

Клинтън в действителност имаше поради Тулси Хабард. Тя, някогашен офицер от въоръжените сили на Съединени американски щати, деец от войната в Ирак и майор от Хавайската национална армия, към момента не е изключително известна измежду гласоподавателите. Популярността ѝ едвам доближава два %, отбелязва pogled.info.



Хабард съобщи, че Клинтън и нейните поддръжници, както и техните „ мощни съдружници в корпоративните медии и военната машина “ стоят зад „ съгласуваната акция за заличаване “ на нейната известност.

По време на дебата на демократите, излъчен по малкия екран, Тулси Хабард обърна американското внимание на обстоятелството, че войната в Сирия е стартирана от държавния секретар Хилари Клинтън, която организира политика на промяна на режима. Хабард неведнъж повтаря израза “смяна на режима”, като прикани за прекратяването ѝ.



Макс Блументал, създател и издател на The Grayzone, самостоятелен портал, разкри тайната на офанзивите на Хилари Клинтън против Тулси Хабард. Той означи, че Клинтън има няколко претенденти, които са под нейния надзор в президентската конкуренция, чиито екипи са попълнени с някогашните й чиновници.

С тяхна помощ Клинтън има намерение да подкопае антивоенните възгледи, които набират мощ в Америка.

Блументал написа, че Клинтън има толкоз пари от приятелите си „ от Уолстрийт, от отбранителната промишленост и елитите “, че употребява тези средства, с цел да устоя „ мръсна мрежа от подкупи “.

В лицето на Тулси Хабард Клинтън вижда опасност за демократичните политици, за които се грижи - Камала Харис и Кори Букер, които Хабард „ унижи” по време на телевизионния спор.

Следващата поредност от офанзиви, съгласно Макс Блументал, ще бъде осъществена против Бърни Сандерс и неговите последователи, с цел да ги отстранят от акцията, стартирана от Хабард против войните за промяна на режима.

Увлечена, Хилари Клинтън назова „ съветския сътрудник “ и ръководителя на зелената партия Джил Щайн, която от дълго време е напуснала политиката и практикува като педиатър в Бостън.

И не щеш ли една значима характерност на протичащото се в Америка излиза на бял свят: Хилари Клинтън, казвайки, че руснаците „ са хвърлили око на Тулси Хабард “, внезапно увеличи известността на последната. Твърдението, че Русия я приготвя за президентската конкуренция през 2020 година имаше противоположен резултат.

Хабард беше посрещната с възторг от хората на Айова, където пристигна да се срещне със своите последователи. По време на тирада пред гласоподавателите в Университета в Айова, мъж се приближи до нея и ѝ подари ушанка. “О, това е съветска шапка!”, възкликна Хабард до момента в който нейните последователи скандираха “Долу Хилари!” и “Времето е на Тулси!”...

„ Хилари единствено укрепи Тулси Хабард “, написа Том Никълс, професор от Военноморския лицей и Харвардския университет.

“Обвинението на Клинтън, че Хабард е инструмент на руснаците, беше толкоз жестоко и тромаво, че вдъхна нов живот на кандидатурата ѝ за присъединяване в първичните избори... Денят не беше отминал, а Габард стартира да събира средства от спонсорите. Това бе предсказуемо, като изгрева на слънцето”.

Грешката на Хилари Клинтън, счита Никълс, е, че тя се счита за съдия на Демократическата партия, което в действителност не е по този начин. Силата ѝ обаче се състои във финансовите запаси от спонсорите от военно-индустриалния комплекс.

Според Патрик Мартин, прочут канадски журналист и колумнист за Global Research, в книгата си „ Демократите от Централно разузнавателно управление на САЩ “ написа, че Хилари е измежду най-влиятелните мениджъри на фондове в Демократическата партия.

Не единствено политиците се бият между тях (с думи по телевизията), само че и с гласоподавателите (физически по улиците). И по този начин, по време на неотдавнашно пътешестване на Доналд Тръмп до Минеаполис, с цел да приказва на протест, породиха вълнения, които се трансфораха в кръвопролитие.

Стотици съперници на Тръмп нападнаха неговите последователи, заобиколиха ги с коли, палеха шапки с надпис MAGA (Make America Great Again), уринираха върху тях, сражаваха се с полицията, хвърляха тежки предмети по силите на реда, скандирайки: „ Убий ченге, избави живот! “.

„ Ню Йорк Таймс “ написа, че някогашният основен пълководец на Белия дом (при Тръмп) Стивън Банън, „ впечатлен от политическия ѝ гений “, приказва в поддръжка на Тулси Хабард. Ричард Б. Спенсър, „ Лидерът на белите националисти “, е подготвен да гласоподава за нея. Бившият претендент за президент на Съединени американски щати, авторитетният републиканец Рон Пол възхвалява нейните "либертариански инстинкти ".

Популярният евангелист Франклин Греъм счита Тулси Габард за „ освежаваща “. Влиятелният последовател на Тръмп, блогърът Майк Чернович, който The New York Times назовава „ извънредно десен теоретик на конспирацията “, счита, че Хабард „ има добра сила, добра аура; усеща се, че това е сериозна персона и тя наподобява доста тръмпианска”.

Както вижда Майк Блументал, тромавата офанзива на Клинтън против Хабард издава "манталитета на хора, които не са свързани със междинните американци, а Доналд Тръмп, в случай че премине през сагата за импийчмънта, може да остане още четири години в Белия дом ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР