В четвъртък времето ще е променливо, ще има и слънчеви

...
В четвъртък времето ще е променливо, ще има и слънчеви
Коментари Харесай

Времето утре - 29 април

В четвъртък времето ще е изменчиво, ще има и слънчеви часове, само че и краткотрайни нараствания на облачността. Първия ден единствено на обособени места в планините е допустимо да превали временен дъжд, втория ден ще превали в планинските и североизточните региони, след обяд тук-там ще има и гръмотевици.Това заяви за Агенция „ Фокус “ Георги Цеков, дежурен синоптик в Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).
 Вятърът ще е слаб, първия ден в доста региони ще е и съвсем безшумно, втория ден - вятърът последователно ще се ориентира от запад-югозапад. Температурите ще се покачват и в петък оптималните ще са към и над 25°. В събота вероятността за превалявания е по-малка, облачността ще е раздрана, най-вече висока и междинна. Вятърът краткотрайно ще се смени с юг-югоизточен, слаб до умерен; дневните температури в обособени региони ще доближават 28°-30°.
 Седмична прогноза за времето за 26 април - 2 май Седмична прогноза за времето за 26 април - 2 май
В понеделник над цялата страна ще бъде слънчево. Максималните температури ще са сред 15 и 20 градуса. Във вторник над Източна Българи...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР