В четвъртък от 10.30 часа в гр. Враца ще бъде

...
В четвъртък от 10.30 часа в гр. Враца ще бъде
Коментари Харесай

Откриват нова Синя стая за разпити на деца жертви на насилие

В четвъртък от 10.30 часа в гр. Враца ще бъде открита „ Синя стая” за чуване на деца жертви и причинители на закононарушения, оповестиха от пресцентъра на Министерството на правораздаването.

Това е четвъртото помещение за щадящо чуване на малолетни и малолетни, построено от Министерството на правораздаването с финансовата поддръжка на Българо-швейцарската стратегия за съдействие по план „ Укрепване на правния и институционалния потенциал на правосъдната система в областта на правораздаването за деца” по Тематичен фонд „ Сигурност”. Партньор по плана са Община Враца, Окръжен съд – Враца и Районен съд – Враца.

На откриването ще участват заместник-министърът на правораздаването Евгени Стоянов, кметът на Община Враца Калин Каменов, ръководителите на Окръжен съд Враца – Надя Пеловска и на Районен съд - Враца Васил Ганов, окръжният прокурор на Враца Десислав Начков, съдии, прокурори, специалисти от обществено подкрепяне, представители на Министерство на вътрешните работи и членове на Адвокатската гилдия в града.

„ Синята стая “ се намира на ул. Козлодуйски бряг № 7 – против профилирана езикова гимназия „ Йоан Екзарх “.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР