В част от света, където всяка хотелска верига иска да

...
В част от света, където всяка хотелска верига иска да
Коментари Харесай

Смайващ пейзаж, изискани гурме ресторанти: вътре в JW Marriott Mauritius Resort

В част от света, където всяка хотелска верига желае да бъде най-голямата, най-затънтената или най-богатата, е изненадващо да открием, че най-голямата и най-луксозната вила в Индийския океан е съвсем изцяло скрита.    

Гранд Бийчфронт Вила в JW Marriott Mauritius Resort е дискретно ситуирана на усамотен сектор от белия песъчлив плаж на фона на величествената, девствена планина Le Morne Brabant.

Разположен е на впечатляващата повърхност от 17 870 кв. фута (1660 кв. м) и разполага със личен иконом и денонощен готвач.

И е толкоз предпазлив, че множеството посетители, които се любуват на петзвездния разкош в останалите 171 жилището, даже няма да схванат, че е там.

Вилата има личен вход, който води до закрита дневна и столова, стая за телевизия и игри, офис, бар и голям брой благоприятни условия за хранене навън, в това число открит салон, съвършен за едно-две напитки, до момента в който се наслаждавате на превъзходните мавритански залези.

 

На разположение са също частен фитнес център, парна баня, хидромасажна вана, басейн с безконечност и три басейна за потапяне, както и слънчева тераса с шезлонги.

Направихме обиколка на вилата и можехме единствено да заключим, че тя е подобаваща за крал. Но тогава всеки посетител в това малко райско кътче - ситуирано в югозападната част на Мавриций - е третиран като кралски особи.

Както открихме.

Персоналното обслужване беше удивително, само че не и прекомерно. Същото важи и за чудесната храна, девствените съвременни уреди и красивите земи и пейзажи.


 

Петзвездният курорт предлага 172 жилището, красиви плажове и предпазен коралов риф.

 

С пет изискани гурме ресторанта, спокойния Pure Spa, детския клуб Kite Flyer и изцяло оборудвания център за водни спортове има по нещо за всички възрасти.

Не искахме нещо прекомерно пламенно след забързаната година вкъщи. Така че една невероятна утринна екскурзия за плуване с делфини - и отварянето на бутилка мехурчета при залез слънце с същинска (много остра!) сабя - беше толкоз вълнуващо.

 



 

Това е идеалното място за сантиментално бягство, като двойките могат да се насладят на закуска или вечеря на частния пристан.

 

Спа центърът Pure Spa беше всичко, което можехме да желаяме, предлагайки невероятни процедури с авторски стилове и първокласни спа пакети в спокойна конюнктура. Той включва две стаи за двойки, дамски фризьорски салон и салон за маникюр, специфичен мъжки салон за оформяне, сауна, парна баня, хидромасажна вана и тераса за релаксация, където можете да се отпуснете в парадайса.


 

Всички жилища разполагат със независима тераса или балкон с аспект към обилни тропически градини или към блестящия лазурносин океан. На фотографията горе е младши апартамент.

 



 

Курортът е открит за първи път през 2012 година, а през 2021 година е ребрандиран като JW Marriott

 

Курортът е дом на пет отличителни ресторанта за изтънчено хранене. Гостите могат да се насочат на странствуване из екзотичните усети на Югоизточна Азия, да усетят свежите аромати на плажната скара, да се насладят на съвършено подправена индийска храна и да се насладят на най-хубавото от френско-мавританската кухня.

Но най-важното за нас беше вечерта на тепаняки, когато основният готвач ни заслепи - и всички останали в ресторанта - театрално приготвяйки своите японски ястия от месо и морски блага.

 

Всички жилища оферират първокласни улеснения и декори, въодушевени от колониалните времена, като има избор от категории жилища за всеки усет. Курортът се гордее с колониалната история на острова и уместно се насладихме на прелестни локални специалитети единствено няколко часа след идването си в Деня на независимостта на Мавриций.

 

 

 

Източник:

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР