Валери Жаблянов ще води евролистата на коалиция Левицата“. Той е

...
Валери Жаблянов ще води евролистата на коалиция Левицата“. Той е
Коментари Харесай

Валери Жаблянов ще води евролистата на Левицата

Валери Жаблянов ще води евролистата на коалиция „ Левицата “. Той е отпред и в борбата за народен парламент в Пловдив град. Михаил Миков и Татяна Дончева ще са водачи в две листи. Дончева - във Велико Търново и в 23 МИР в София град, Миков - във Видин и в 25 МИР.  Начело в Бургас ще е някогашният вътрешен министър Румен Петков, в Кюстендил - неговият адаш - основният редактор на уеб страницата " Поглед.инфо " Румен Петков, в Стара Загора - доктор Цветеслава Гълъбова.

Според ръководителя на Коалиционния съвет Костадин Паскалев листите са конструирани тъй че дадат опция за положително професионално посланичество и гаранции за създаване на добра правна основа на страната и превъзмогване на вредите, нанесени от последния парламент. На въпрос кои биха били неприемливите партньорства, в случай че станат част от идващото Народно събрание, Паскалев отговори: " " Ще водим разговор с всички за реализиране на нашите цели, само че никога не считаме, че имаме право да вървим в колаборация с хора, които потвърдиха неналичието на морал, а такива представители имаме задоволително и в ГЕРБ, и в Движение за права и свободи, и в " Продължаваме промяната " ".
   
 От „ Левицата “ не са обезпокоени от напускането на Ваня Григорова и Мая Манолова: 

" Ваня Григорова сложи условия, които за нас са неприемливи. Тези равнопоставени политически субекти, които вземат участие в левицата, не одобряват еднолично управление ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР