Ева Лонгория и съпругът й Хосе Бастон напускат Лос Анджелис

...
Ева Лонгория и съпругът й Хосе Бастон напускат Лос Анджелис
Коментари Харесай

Ева Лонгория и съпругът й напускат Холивуд в името на сина им

Ева Лонгория и брачният партньор й Хосе Бастон напущат Лос Анджелис за живот в Испания заради опасения, че петгодишният им наследник Сантяго ще бъде „ всмукан в холивудския цикъл “, в случай че не избягат от Щатите, настояват осведомени.

49-годишната актриса и мексиканският предприемач Хосе, на 56, неотдавна понижиха цената на жилището си с осем спални в Бевърли Хилс от 22,8 на 18,9 милиона $ - и към този момент започнаха да транспортират движимостите си до неотдавна реновирания си дом в Марбея, Испания.





„ Ева и Хосе напущат Лос Анджелис вечно и още веднъж оповестиха дома си за продажба “, сподели източник извънредно за DailyMail.com.

„ Те го смъкнаха от пазара през юни, само че неотдавна го пуснаха още веднъж за $4 милиона по-малко през февруари, тъй като те просто са подготвени да излязат. “

Това към момента е с 5,4 милиона $ повече от това, което са отделили за закупуването на къщата от 11 000 квадратни фута през 2017 година

„ Те към този момент изпращат движимостите си там и това не е нещо, за което ще трансформират решението си.

„ Те желаят да отгледат сина си на място, където ще бъде заобиколен от природа и хубост, а не да бъде всмукан от целия холивудски цикъл. “

Източникът добави: „ Те се местят в дома си в Испания на цялостен работен ден и двамата са толкоз разчувствани от това. Тя е имала всичко, което е желала в Холивуд.

Звездата от „ Отчаяни съпруги “ – която се омъжи за Хосе през 2016 година – закупи мегаимение с шест спални и седем бани в Марбея при започване на 2023 година, като двойката нае проектант и интериорен дизайнер Николас Есканес, с цел да помогне за ремонта.

Вилата с повърхност от 1531 квадратни метра разполага също със закрит басейн, сауна и съвременна домашна фитнес зала.

През януари родената в Тексас Ева дебютира с техния първокласен парцел в списание Hello и сподели пред изданието: „ Първият път, когато пристигнах в Марбея, преди две десетилетия, беше обич от пръв взор. Казах си: " Някой ден ще пребивавам тук. "

„ По-късно създадохме Global Gift Foundation и тук Антонио Бандерас, най-хубавата ми другарка Мария Браво и аз организирахме първата церемония. “

Ева е президент на The Global Gift Foundation - организация с нестопанска цел, която има за цел да сътвори позитивно влияние върху живота на деца, дами и фамилии, които са в потребност.

Основан е от Мария, испанска актриса, бизнесдама и човеколюбец, през 2013 година

Според уеб страницата задачата на нейната фондация е да „ помогне на латиноамериканците да изградят по-добро бъдеще за себе си и своите фамилии посредством обучение и предприемачество “.

Говорейки за намирането на къщата, Ева продължи: „ Преди пет години споделих на Нико, който е доста наясно с парцелите: „ Когато видиш вярното място, уведоми ме. “

„ Разгледах няколко места, само че нищо не беше тъкмо това, което желаех. Най-накрая, при започване на 2023 година, тази къща излезе на пазара. Нуждаеше се от ремонт, само че имаше тъкмо размера и местоположението, които търсех.

„ И по този начин, възползвайки се от обстоятелството, че бях в Барселона на фотосите, слязох и го купих същия ден. “

Тя приказва намерено за терзанията си с Ел Ей, като сподели на изданието, че е „ постоянно супер натоварено “ и „ в действителност не е толкоз блестящо “, добавяйки: „ Или съм на снимачната площадка, или на среща, или съм в запушване... има толкоз доста трафик.

„ И Лос Анджелис, и Марбея са покрай морето и имат прелестно време през цялата година, само че също така не могат да бъдат по-различни. “

Тя продължи: „ Нямам график тук. Дните ми са цялостни с действия – падъл тенис, плаж, обяд, питиета, общуване… в действителност те са цялостни до краен лимит, само че с неща, които в действителност ми харесват. “

Ева има испанско поданство и през 2022 година получи почетната купа „ Дама “ заради фамилните си корени, които водят началото си от испанския град Овиедо, откъдето са нейните предшественици.

Ходът на Ева ще я сближи с най-хубавата й другарка Виктория Бекъм, която живееше в Лос Анджелис през 2007 година, когато брачният партньор й Дейвид, футболна звезда, се причисли към LA Galaxy.

Актрисата, която присъстваше, с цел да отпразнува 50-ия рожден ден на Виктория предишния уикенд, преди този момент разкри своята „ неразделна “ връзка с някогашната Spice Girl, признавайки, че даже имат преспиване „ от самото начало “.

„ Иска ми се хората да знаят какъв брой занимателна, чаровна и интелигентна е Виктория “, сподели тя пред Times предходната година. „ Тя е най-смешният човек. Мисля, че тя е интроверт, само че при мен е екстроверт. Ние сме неразделни.

„ През цялото време преспиваме, най-много в тяхната плантация или в Лондон. Обикновено просто бърборим цяла нощ.

Ева е най-новата звезда, напуснала Лос Анджелис за Испания – наклонност, която става все по-популярна.

Амбър Хърд безшумно напусна Холивуд за Мадрид през 2022 година и искаше да отгледа щерка си „ надалеч от целия звук “.

Актрисата продаде дома си в Юка Вали, Калифорния, за 1,1 милиона $.

Ричард Гиър неотдавна разкри, че е взел непрекъснато престояване в испанския град, с цел да бъде по-близо до фамилията на брачната половинка си Алехандра Силва.

Актьорът от „ Хубава жена “, за който се твърди, че е купил парцел на стойност 11 милиона евро, неотдавна сподели пред испанския Vanity Fair: „ Алехандра беше доста великодушна да ми даде шест години живот в моя свят, тъй че е заслужено да й дам най-малко още шест години живее в нейната.

Други звезди, бягащи от Холивуд, включват Хилари Суонк, която пусна на пазара своя дом Pacific Palisades за 10,5 милиона $ и се реалокира в Колорадо със фамилията си през 2021 година

Марк Уолбърг разкри през 2022 година, че ще се причисли към изселването от Калифорния, като напусне дългогодишния си дом в Лос Анджелис в интерес на Невада в устрема си да построи „ Холивуд 2.0 “ в Града на прегрешението.

Комикът, ММА коментатор и подкастинг икона Джо Роугън реалокира поддържаното от Spotify шоу, както и остатъка от живота си, в Тексас, с цел да „ има малко повече независимост “, до момента в който Скот Байо разгласи проектите си да избяга от Калифорния през май 2023 година цитирайки пагубните проблеми с бездомността и престъпността в щата.

Ева се реалокира в Лос Анджелис в края на 90-те години, като провежда първия си първи ефирен концерт в Бевърли Хилс, 90210, преди да се появи в сапунени опери като General Hospital и The Young and the Restless.

Четири години по-късно тя е определена за ролята на Габриел Солис в „ Отчаяни съпруги “, което я прави известно име в цялата страна.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР