Според ново изследване собствениците на котки все още имат много

...
Според ново изследване собствениците на котки все още имат много
Коментари Харесай

Повечето собственици на котки знаят много малко за своите котешки приятели: анкета

Според ново проучване притежателите на котки към момента имат доста да научат, когато става въпрос да знаят всичко за своите котки.

Въпреки че съвсем всички притежатели на котки (92%) имат вяра, че са осведомени с котките, като част от скорошна анкета измежду 2000 американски притежатели на котки, множеството не знаят съществени обстоятелства за своите котки - или за техните здравословни потребности.

Родителите на котки приблизително си дадоха оценка четири от пет за това какъв брой добре се грижат за котката си и оповестиха, че имат вяра, че техните котки също биха им дали четири от пет за това, че са страхотни стопани.

И въпреки всичко в границите на изследването родителите на котки признаха, че приблизително не помнят да изпълнят водата на котката си два пъти седмично и даже не помнят да нахранят котките си три пъти седмично.

Поръчано от PetSafe и извършено от OnePoll, изследването откри, че единствено 17% от интервюираните знаят, че котките имат 18 пръста на краката и съвсем половината (46%) не знаят, че доста котки имат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР