Жената с голямо като рекорда й сърце и една от

...
Жената с голямо като рекорда й сърце и една от
Коментари Харесай

Стефка Костадинова с ново престижно отличие

„ Жената с огромно като върха й сърце и една от най-красивите ни корици, “ обявиха уредниците на Церемонията от списание EVA

Стефка Костадинова е с ново авторитетно отличие. На елегантна гала ръководителят на Българския олимпийски комитет и сегашна международна рекордьорка в скока на височина получи най-високия приз GOLDEN APPLE в категорията „ Златен стандарт “ на списание EVA за „ ненадминатия си гений в спорта “. Статуетката й бе връчена от телевизионния публицист и водещ на предаването " 120 минути " Светослав Иванов.

„ За мен е доста значимо, че точно тази година получавам премията, тъй като 2024-та е олимпийска година. Искрено се надявам, спортистите ни да донесат доста медали и щастливи страсти на българите. Благодарна съм, че самата аз съм съумяла да развеселявам и да докосна толкоз доста хора със своите триумфи, да бъда тяхно ентусиазъм “, показа от сцената Стефка Костадинова.

За първи път списание EVA връчи своите награди Golden Apple. С доста посетители, сътрудници и другари бяха отличени тринайсет прелестни, сполучливи и вдъхновяващи дами, които получиха златните статуетки в тринайсет категории. След като списанието стана предходната година на 25, бе решено, че към този момент е извървян задоволително дълъг път, разказани са доста вълнуващи истории на доста стойностни дами и е време да се изрази почитание и удивление към тяхната мощ да озаряват живота ни, да трансформират и да вършат по-смислени, по-красиви и по-добри и нас, и света ни.

Водещи на събитието бяха Илиян Любомиров и основната редакторка на списание EVA Теодора Николова, определила Стефка Костадинова като “жената с огромно като върха й сърце и една от най-красивите ни корици! “.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР