В болница Пирогов не се поддържат налични медицински екипи, които

...
В болница Пирогов не се поддържат налични медицински екипи, които
Коментари Харесай

В Пирогов: Лекарите помагат само вътре в болницата, не излизат по сигнали

В болница " Пирогов " не се поддържат налични медицински екипи , които да се отзовават на постъпили сигнали за произшествия , настъпили отвън територията на лечебното заведение.
 
Това се показва в мнение на шефа на болничното заведение проф. Асен Балтов , изпратено във връзка случай от 19 септември, когато потърпевш човек е бил открит на кръстовище, покрай лечебното заведение, а от " Пирогов " не са изпратили здравно лице на място.
 
Парадокс: Ако доктор излезе от дежурство, с цел да помогне, може да бъде осъден

Ако лекарите изоставен болничното заведение, с цел да отидат на местопроизшествието, това би сложило в риск здравето и живота на пациентите в незабавни положения, които към този момент са в лечебното заведение, се добавя в известието.
 
Проф. Балтов показва още, тел.112 е предопределен за произшествия, застрашаващи здравето, живота, сигурността и имуществото на жителите и обезпечава безвъзмезден достъп до всички служби за незабавно реагиране.
 
 БГНЕС, списък

Хора настояват, че мъж бил блъснат пред болница, а лекарите в нея не излезли за помощ

Когато е потърсена незабавна помощ за съответния пациент, в хирургичния кабинет на " Пирогов " е имало 10 пациента в незабавни положения , очакващи незабавни диагностични и лечебни действия, се споделя още в мнението и се прибавя, че всички екипи от " Спешно поделение " са били ангажирани с диагностика, съвещания и лекуване на пациенти.
 
 БГНЕС, списък

В същия ден в отделението е била оказана помощ на близо 770 пациенти, като единствено през съответния кабинет са минали съвсем 100.
 
Пациентът е с черепно-мозъчна контузия, съответен. Той ще остане за лекуване в Клиника по неврохирургия.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР