В близък до група Вагнер канал в Телеграм се появи

...
В близък до група Вагнер канал в Телеграм се появи
Коментари Харесай

НОВО ВИДЕО С ПРИГОЖИН ПРЕДИ СМЪРТТА МУ: В него говори за сигурността си

В непосредствен до група " Вагнер " канал в " Телеграм " се появи нов видеоклип на боса на съветските наемници Евгений Пригожин, който наподобява е сниман в Африка малко преди гибелта му. Във видеото той приказва за това по какъв начин се усеща, както и за заканите за сигурността му, съобщи Ройтерс.

„ За тези, които разискват дали съм жив или не, какво върша – сега е уикенд, втората половина на август 2023 година, аз съм в Африка “, споделя Пригожин в късото видео оповестено от канала „ Сива зона “ (Gray Zone).

„ Така че за хората, които обичат да разискват заличаването ми или моя персонален живот, какъв брой спечелвам или каквото и да е друго – всичко е наред ", прибавя той, махвайки с ръка.

Ройтерс не може да удостовери местоположението или датата на видеото, снимано в движещ се автомобил. Камуфлажното облекло и шапката на Пригожин, както и часовникът на дясната му ръка, подхождат на външния му тип във видео, оповестено на 21 август, за което той също твърди, че е снимано в Африка.

Споменаването на „ уикенд “ допуска, че най-новият клип би трябвало да е изработен на 19 или 20 август, единствено три или четири дни преди Пригожин, дружно с други висши фигури на „ Вагнер “ и бодигардове да загинат на 23 август в самолетна злополука северно от Москва.

Думите на Пригожин във видеото демонстрират, че той си дава сметка за рисковете за живота му.

Кремъл отхвърли като " безспорна неистина " догатката, че президентът Владимир Путин е умъртвил Пригожин за възмездие, само че сподели, че следствието на злополуката изследва и опция за умишлена интервенция.

Пригожин беше заровен във вторник на Пороховското гробище в родния му град Санкт Петербург.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР