В Берлин годината започна с размирици. Случи се обичайното. Това

...
В Берлин годината започна с размирици. Случи се обичайното. Това
Коментари Харесай

Журналист прогнозира: Нов генерален секретар на НАТО и затягане н...

В Берлин годината стартира с безредици. " Случи се нормалното. Това бяха групи от млади мъже, както написа швейцарски вестник от турско-арабската диаспора, буйстващи по традиция на всяка Нова година. Можем да ги съпоставим с хулиганските побоища, които си провеждат не изключително образовани и напомпани с тестостерон агитки в София, към футболни мачове ”, уточни журналистът в ефира на NOVA.

 

Той заяви още, че полицията е била в подготвеност и в следствие са задържани 400 души.

 

" Все отново десетки служители на реда и пожарникари бяха ранени след офанзиви с пиратки и коктейли " Молотов ". Но отново споделям, нищо извънредно. Дори беше по-спокойно от предходната година. Но въпреки това това не значи, че в Германия всичко е умерено. Напротив – страната е в криза ”, сподели още журналистът.

 

Според думите му се постановат големи икономии, втвърдява се политиката към мигрантите, обществото се радикализира и немските жители са тревожни и напрегнати.

 

" Определено Европа ще завие надясно, в случай че използваме европейските геолокационни стандарти. Вече виждаме, че крайни партии от десния набор набират мощ и в Германия, Нидерландия, Швеция и във Франция. Европа става по-недружелюбна към мигрантите, въпреки че ѝ би трябвало работна ръка, по-консервативна като отпор към американското академично левичарство ”, добави Андреев.

 

Една от постоянните прогнози на журналистът е, че Европа ще има нов общоприет секретар на НАТО – Марк Рюте.

 

Втора прогноза - ще има стягане на редиците против Русия. " Полша и Балтийските страни са в смут, че Русия може да нападне и тях ”, разясни той.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР