В Байерн обсъждат възможността да се разделят със Серж Гнабри

...
В Байерн обсъждат възможността да се разделят със Серж Гнабри
Коментари Харесай

Байерн обмисля раздяла с двама основни играчи

В Байерн разискват опцията да се разделят със Серж Гнабри и Льорой Сане, написа “Билд ”. Ръководството на клуба не е предостатъчно от представянето на двамата и е склонно да ги продаде през лятото при преференциални предложения.

Гнабри подписа нов контракт с баварците предишното лято, само че клубът се колебаеше дали да му предложи огромна заплата заради непостоянните му изяви. Преди Световното състезание той имаше 10 гола и 11 асистенции, само че след Мондиала има един гол от дузпа. 27-годишният състезател провокира и рецензии с пътешестване до Париж за Седмицата на модата, което не бе признато добре.в клуба.

Сане имаше 10 гола и 6 асистенции преди Световното, а по-късно има 2 гола и се трансформира в запаса. Бившият състезател на Манчестър Сити има и проблеми с дисциплината, като на няколко пъти закъснява за тренировки. Юлиан Нагелсман все по-често оставя на пейката Гнабри и Сане, а със завръщането на Садио Мане възможностите им за изява ще намалеят още повече.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР