В българските училище вече не се изповядват никакви ценности. Представите

...
В българските училище вече не се изповядват никакви ценности. Представите
Коментари Харесай

Ужас! Ученик размахва пистолет в елитно столично училище

В българските учебно заведение към този момент не се изповядват никакви полезности. Представите за положително и зло са изцяло размити в младежките глави и това е причина за нещо извънредно.

Именно такова нещо можеше да се случи във Френската езикова гимназия в София преди няколко дни. Тогава един от възпитаниците на учебното заведение извадил револвер и почнал да го размахва пред всички.

За благополучие, до нищо съществено не се е стигнало. Мерки са били взети незабавно, а и самият възпитаник не е бил от най-агресивните, а по-скоро разлигавено „ петно “.

Реакцията на двама негови съученици избавя ситуацията. Те незабавно съумяват да алармират на директорката за случая, а тя праща психолози да работят с момчето.

Впоследствие младежът е бил изключен от гимназията и сега се учи в независима форма на образование.

Директорката е подала тъжба, а родителите на момчето мълчат и се крият.

Справка в полицията сочи, че револверът не е газов, както се считаше първоначално, а пневматичен. Оръжието е напълно законно и е било закупено от самия възпитаник.

Очевидно законът не може да накаже по значителен метод сходно държание. Явно би трябвало да се стигне го ликвидиране, с цел да се вземат ограничения, тъй като не е обикновено да се развяват револвери по учебните заведения.

Всичко това обаче не е някакъв казус в Българи. Преди 15 години синът на легендата на щангите Гълъбин Боевси отиде с револвер на учебно заведение и без да желае се простреля самичък.

Източник: Dir.bg
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР