В България ще направим най-доброто шоу, на което сме способни.

...
В България ще направим най-доброто шоу, на което сме способни.
Коментари Харесай

Съли Ърна от Godsmack: Концертът в София ще е най-мащабната ни изява в Европа

В България ще създадем най-хубавото шоу, на което сме способни. Очаквано, това ще бъде най-мащабният концерт от европейското турне “, закани се вокалистът на Godsmack Съли Ърна в персонално изявление за Елена Розберг от радио „ Зи Рок “.

Той избра да резервира множеството детайлности от идния рок театър в загадка, само че разкри, че най-сетне публиката в столицата ще види онлайн запазената марка на групата – drum battle (двубой с барабани; б.а. Ърна в началото се изявява като виртуозен барабанист, преди да стане певец).

Водещата на „ Голият обяд “ е и преводач на мемоарната книга на музиканта, като двамата прецизираха, ще той ще остане най-малко ден след огромното шоу на бандата му на 27-ми ноември в зала „ Арена Армеец “, с цел да показа персонално автобиографията си.

„ Все още не знам детайлностите, само че е планувано представянето на българското издание на моята книга „ Изборите, които правим”, на което ще разпределям подписи “, посочи Ърна. Специално за българския пазар е написана спомагателна глава към записките, в която Съли споделя за италианските си корени и завръщането на татко му в родната му къща в Сицилия.

В момента Godsmack са в разгара на американската част от турнето в поддръжка на новия им албум „ When Legends Rise” и вокалистът призна, че обиколката върви повече от добре – „ крепко сритваме задници както се споделя “.

Тавата излезе на пазара на 27 април тази година и е на път да се трансформира в най-продавания албум на групата в Европа от дебютния им “Awake” през 2000 година По време на настоящите концерти Godsmack пътува с австралийските младоци Like A Storm, който ще забият като предгрупа и в София. „ Млади момчета са, само че свирят ужасно. Музиката им е доста хубава.

Имат мощно наличие и доста сила. Смятам, че публиката ще ги хареса “, популяризира ги опитният музикант, който не пести мощните си думи на обвързаност към България. Той съобщи, ще родината ни му е „ една от най-любимите страни в целия свят “. „ Прекарал съм много време там.

Сближих се с доста хора. Някои от най-скъпите ми другари живеят там. С годините ми показахте, че държите на мен, че в действителност цените музиката и за мен постоянно е чест да се връщам във вашата страна и да имам опция да дам всичко от себе си като човек и като музикант, да споделя моята музика с вас.

Вие ми доказахме, че сте най-великите почитатели за които съм си мечтаел през целия си живот. Казвам това откровено и от цялото си сърце “, споделя Съли. Припомняме, че той направи два независими концерта в София, които разпродаде изцяло. Пак през предходната година пък се сближи с артиста Асен Блатечки и се снима в дебютната му режисьорска лента „ Бензин “.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР