В България проблемът „битова престъпност” отдавна е много сериозен и

...
В България проблемът „битова престъпност” отдавна е много сериозен и
Коментари Харесай

Крадец се опита да обере жена ММА боец и си изпроси боя

В България казусът „ битова престъпност” от дълго време е доста сериозен и доста постоянно спасението е „ по единично”. Макар статистиката на Министерство на вътрешните работи непрекъснато да сочи спад в битовата престъпност, обществена загадка е, че от ден на ден хора не се обръщат към полицията в такива случаи, тъй като не виждат смисъл.
Оказа се обаче, че Поляна Виана няма потребност са се обажда в полицията, стига да хване крадеца на мястото на престъплението. И повода се крие в амплоато ѝ – тя се занимава с MMA.

Вижте тази обява в Instagram.
Acredite sempre em você e nos seus sonhos, pois a persistência conduz à vitória.

Публикация, споделена от Polyana Viana (Dama de Ferro) (@polyanaviana) на Дек 15, 2018 в 7:54 PST

Известната с прякора си „ Желязната лейди” Виана оправда изцяло прозвището си, откакто апаш пробвал да я заплаши с револвер и да я обере. Само че вместо да му даде парите и бижутата си, Виана дала отговор в жанр MMA – с шутове и плесници където свари. А резултатът бил извънредно противен за кандидат-грабителя – той наподобява толкоз „ гримиран”, че даже майка му мъчно ще го познае.

Вижте тази обява в Instagram.
On the left is @polyanaviana, one of our @UFC fighters and on the right is the guy who tried to rob her #badfuckingidea

Публикация, споделена от Dana White (@danawhite) на Яну 6, 2019 в 7:01 PST

Случката се разиграл в бразилския мегаполис Рио де Жанейро. Оказало се, че крадецът, който тръгнал да я заплашвал с револвер, в действителност употребявал бутафорна играчка, от картон. Виана обаче не знаела това, когато го атакувала. “Прецених, че той няма да има време да извади револвера си преди аз да го ударя”, споделя тя пред локални медии.

Вижте тази обява в Instagram.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР