Ан Даймънд разкри, че е била откарана по спешност в

...
Ан Даймънд разкри, че е била откарана по спешност в
Коментари Харесай

Ан Даймънд е откарана по спешност в болница, след като здравословното й състояние е накарало парамедиците да „побелеят“

Ан Даймънд разкри, че е била откарана по неотложност в болница, откакто е страдала от противен здравен боязън след лекуване на рак на гърдата.

69-годишната телевизионна легенда беше принудена да си вземе отмора от телевизионните си задължения, откакто страдаше от рисково високо кръвно налягане, което накара обслужващите я парамедици да " побелеят ". Това идва година откакто тя беше диагностицирана с рак на гърдата и претърпя двойна мастектомия.

Говорейки в предаването си GB News през днешния ден, Ан сподели: „ Някои от вас питаха за какво съм напуснал. Причината, заради която се отхвърлих, беше доста обвързвана с извънредно високото кръвно налягане. И макар че това не беше целият проблем и към момента не съм получил вярна диагноза какво се случва, това беше голяма част от казуса.

„ Не осъзнавах, че Имах толкоз необикновено високо кръвно налягане. Когато парамедиците го видяха, те побеляха и споделиха: „ Е, отивате в болница. “ И това беше. Просто ме накара да се замисля, тъй като където и да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР