В България политиците са на върха на корупцията. Това заяви

...
В България политиците са на върха на корупцията. Това заяви
Коментари Харесай

С кого ще се коалира ИТН? Т. Йорданов отговаря

В България политиците са на върха на корупцията. Това съобщи пред bTV заместник-председател на „ ИТН “ Тошко Йорданов, който дружно с някогашния началник на Народното събрание Ива Митева разясниха политическата обстановка. 

" Доскоро имахме хора, които по подготовка би трябвало да са нарушители, които си имаха страна. Тук корупцията беше издигната на държавно равнище, това беше метод на действие на страната.

Министерства и организации са работили, с цел да има корупция, а не с цел да няма За да се отклоняват средства, което си е чиста кражба ", сподели Йорданов и добави, че в случай че корупцията в държавния уред се ограничи, това ще направи българите по-богати и по-добре живеещи.

Йорданов отхвърли да разяснява с кои други политически сили би се коалирала партията в идващото Народно заседание. Той добави, че подобен диалог може да има, откакто резултатиете от изборите са ясни. И въпреки всичко Има Такъв Народ няма да работи с ГЕРБ, Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, без значение от събитията.

Йорданов изясни, че Политическа партия " ИТН " е основана поради неналичието наполитическа реакция след решенията от референдума през 2016 година " Политическата класа го неглижира, изхвърли го в кошчето, без да броим фалшификациите, които направиха и ние доказахме в съда. Имахме два пътя или да се откажем, или да продължим ", добави той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР