В България няма социална партия. За социалните проблеми не се

...
В България няма социална партия. За социалните проблеми не се
Коментари Харесай

Мая Манолова: Нинова предаде своите избиратели

В България няма обществена партия. За обществените проблеми не се бори никоя партия, сякаш обществената партия на Корнелия Нинова съобщи своите гласоподаватели. Има потребност от партийния групировка, която да се пребори за обществена страна и за елементарния човек. Това съобщи Мая Манолова, ръководител на политическа партия "Изправи се, България " в предаването „ Денят онлайн “ по Нова нюз.

По думите ѝ първите излъгани са били българските пенсионери. „ Това неточно отношение е един от огромните грехове на Нинова. Хората получиха пенсии, в които беше пропуснато нарастването през 2017, 2018, 2019 година С този ход Национален осигурителен институт икономисаха 30 милиона месечно за сметка на най-уязвимите хора, които едвам свързват вата края “, заключи тя.

„ Харчовете в страната по никакъв начин не са дребни. Да не подкрепиш тъкмо тези, които в изискванията на галопираща инфлация, гладуват, е изменничество. Тази политика води до обедняване на хората. Това е опит на четворната коалиция да ограби българските пенсионери. Завели сме над 100 каузи, касаещи преизчисляването на пенсиите “, заяви Манолова.

Тя предвижда, че обединението ще получи един гласовит пестник от пенсионерите за метода, по който ръководещите са ги ощетили. „ Вдигнаха осигуровките на земеделските стопани – това значи банкрути, майките на деца с увреждания – също. Тези големи обществени групи нямат свои представители в Народното събрание. Социалната сфера не е феодално притежание на Нинова. Социалното напрежение ескалира и това се вижда от последните проучвания. Няма страна, която в изискванията на рецесия да остави своите жители. Лицемерието е голямо, тъй като един стопански вицепремиер може да го направи, в случай че желае “, посочи Мая Манолова.

„ Ние сме срещу изпращането на оръжие в Украйна. Смятам, че посредством договаряния би трябвало да се направи по този начин, че войната да свърши. Оказва се, че България взе участие посредством финансиране на доставки за оръжие или през прилежащи страни и това може да се види. Тук лицемерието също е голямо “, уточни ръководителят на "Изправи се, България ".

Тя отговори и за новия план, който скоро ще бъде основан. „ Ние ще бъдем част от едно огромно обществено обединяване, което си е сложило ядни цели. Нашата цел е да променим образа на българската страна, от грижа за партийните елити, до страна, която се грижи за елементарните хора “, разясни Манолова.

„ Избори ще има, когато точката на доверие доближи сериозно ниски равнища. Мисля, че това ще се случи скоро – още през есента. Хората не виждат по какъв начин живота би станал по-добър. На фона на всеобщото обедняване, държавното управление се занимава със кавги, назначения и кой да поеме повече ресурсни министерства “, сподели още Мая Манолова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР