В България не могат да създадат каквато и да е

...
В България не могат да създадат каквато и да е
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Този няма да е последният вирус в този век

В България не могат да основат каквато и да е ваксина по една елементарна причина. Дори институт на Българска академия на науките да направи най-хубавата, тя не може да мине през тествания, тъй като у нас преобладаващата част от популацията счита, че имунизациите са нездравословни, убиват, не са тествани още и т. н. Няма да се намерят задоволителен брой доброволци за тестванията, написа журналистът.
" Пфайзър " изпита имунизацията си на 24 хиляди души, на още толкоз постави плацебо. И в Русия тестванията на тяхната ваксина са били на 18 хиляди души. С британската ваксина е сходно. В Китай - три ваксини, да не ги мислим.
 Бакалов: Шества зараза от образована дивотия - за нея лек няма Бакалов: Шества зараза от образована дивотия - за нея лек няма
" Европа е преодоляла епидемии от чума и холера без ваксини, единствено с защитни ограничения и изолираност. Сега защитните ограничения са зло. Разбира...
У нас не могат да се намерят толкоз хора.
В предишното с първите ваксини в Европа е имало армии доброволци за тествания, а в този момент - аааа, тия ваксини са доста бързо направени, не са надеждни, лъжат ни, чипират ни, тровят ни.
Е, всеки да си избира, да оцелява по Дарвин. В Израел имунизираха към този момент към 1,5 млн. души, имунизират по 100 хиляди дневно. Щото са елементарен народ.
Може би това понижаване на популацията на света, за което тръбят, че били измислени имунизациите, ще се реализира точно посредством отхвърли на част от хората от ваксини. Този няма да е последният вирус в този век. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР