В Англия второстепенните магазини и фитнес залите ще могат да

...
В Англия второстепенните магазини и фитнес залите ще могат да
Коментари Харесай

Магазини и фитнес зали в Англия ще могат да отворят след 2 декември

В Англия второстепенните магазини и фитнес залите ще могат да отворят след приключването на цялостната карантина на 2 декември. Това разгласи английският министър председател в Народното събрание, само че добави, че при връщането към система от тристепенни местни карантини рестриктивните мерки ще бъдат по-строги.
Решението за това кои региони ще останат в същата степен на локална карантина, както преди локдауна, или степента им ще бъде нараснала, ще бъде оповестено в четвъртък, предава БНР. Това ще зависи от доста фактори и най-много от броя на заразяванията, като на всеки 14 дни ще има преразглеждане на ситуацията в обособените региони, а схемата се чака да продължи до март.
 Борис Джонсън: Различнията в мненията са огромни Борис Джонсън: Различнията в мненията са огромни
Европейският съюз и Англия обявиха, че в договарянията за Брекзит остават огромни разлики. Страните ще продължат да преговар...
Премиерът се извини на хората с бизнес за компликациите, до които ще доведат рестриктивните мерки. Ще бъдат отворени обаче второстпенните магазини, фризьорските салони, фитнес залите и местата за отдих. По-голямо посещаване ще бъде разрешено на сватби и религиозни церемонии при изискване, че се съблюдава обществената отдалеченост. Ще се върне правилото за събиране на групи до 6 души. Пада вечерния час за заведенията. Най-новият миг е, че ще бъдат допускани до 4 000 аудитория за спортни прояви навън в регионите с ниска степен на карантина.
Утре министър председателят ще обясни схемата и за празнуване на Коледа, като се чака да бъде разрешено на до три фамилии да бъдат дружно пет дни към празниците.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР