В Англия повече от 500 сериозно болни пациенти са починали

...
В Англия повече от 500 сериозно болни пациенти са починали
Коментари Харесай

Заради закъснели линейки: Повече от 500 души са починали във Великобритания през 2022 г.

В Англия повече от 500 съществено заболели пациенти са умряли предходната година, откакто не им е оказана своевременна незабавна помощ в лечебни заведения вследствие на огромни забавяния на колите за спешна помощ, демонстрира следствие на " Гардиън ".

" Гардиън " оповестява, че в множеството случаи Бърза помощ е пристигнала в домовете на пациентите след към 15 часа от повикването.

Смъртните случаи включват хора с инсулт или инфаркт или чието дишане ненадейно се е влошило, а също при пътнотранспортни катастрофи.

Статистиката демонстрира, че при всички случаи колите за спешна помощ са дошли надалеч след целевите времена в националното опазване на здравето за реагиране при изключителни обстановки.

Трагичните случаи са се нараснали и заради обстоятелството, че постоянно колите за спешна помощ просто не са могли да получат достъп до лечебните заведения, с цел да разтоварят пациентите в прекомерно претрупаните отдели за незабавна помощ.

Регистрираните 511 смъртни случаи в Англия през 2022 година надвишават повече от два пъти 220-те случаи през 2021 година.

Доктор Ейдриън Бойл, който е президент на Кралския лицей по незабавна медицина, представляващ лекарите, декларира за " Гардиън ", че множеството от тези трагични случаи са били предотвратими.

" Данните са мощно притеснителни. Бройката е еквивалент на жертвите на няколко самолетни произшествия ", добави Бойл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР