В Англия изразиха сериозното си възмущение от отсъдената дузпа в

...
В Англия изразиха сериозното си възмущение от отсъдената дузпа в
Коментари Харесай

Дузпата за ПСЖ, която шокира Англия

В Англия показаха сериозното си отвращение от отсъдената дузпа в добавеното време в интерес на ПСЖ в мача с Нюкасъл. Парижани губеха с 0:1 като хазаин от “свраките ” след попадение на Александър Исак в 24-ата минута, само че в последна сметка стигнаха до тъждество в последните секунди, когато Килиан Мбапе осъществя противоречива дузпа, откакто Шимон Марчиняк уточни бялата точка след консултация с ВАР.

" Направи ми неприятна услуга, дребосъче. Пълни нелепости. ВАР, " написа голмайстор номер едно в историята на Премиър лийг.

" Как, за бога, това е дузпа за ПСЖ. Абсурдно, " написа водещият на Мач ъф дъ дей Гари Линекер.

" Това е смешка! Реферът тотално обезсмисли дуела. Това е позорно решение и ни кара да се чудим за какво въобще се тормозим, " бе мнението на Джеф Стелинг, дълготраен водещ на съботното футболно шоу на “Скай Спортс ".

" ВАР, апелирам те умри, " написа някогашният нападател на Ливърпул Стан Колимор.

Решението на Шимон Марчиняк провокира бурна реакция и в един от коментаторите на дуела Али Маккойст.

" Това е цялостен безпорядък. Дембеле отиграва топката, която се удря в гърдите и по-късно в левия лакът. Ако това е углавен удар, напряко да се отхвърляме от играта. Това са цялостни нелепости. Няма по какъв начин това да е дузпа. Реферът се оправи чудесно досега, само че по какъв начин може да даде свири такова състояние. Това решение граничи с обир. Момчетата на Еди Хау се трудиха от началото до края и в последна сметка мисля, че съдията, който бе в действителност доста добър досега, взе неверно решение, " съобщи Маккойст.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР