В 20-те си години обичаме да се наслаждаваме на свободата

...
В 20-те си години обичаме да се наслаждаваме на свободата
Коментари Харесай

Как се променя любовта след 30

В 20-те си години обичаме да се любуваме на свободата си и да опитвам в връзките си с противоположния пол. С встъпването в 30-те обаче, всички ставаме малко по-отговорни.

На някои просто им се постанова, при други пък се случва по натурален път. И към този момент не гледаме на живота и на любовта по същия метод като преди десетилетие. Но какво се трансформира с любовта и в връзките ни с другите?

1. Вече нямаме нито предпочитание, нито сила, с цел да излезем на бар и да стоим до дребните часове на нощта , както и да срещаме нови хора. Освен това, към този момент сме срещнали най-горещото момче и то стои тъкмо до нас.

2. Дори и да се решим да излезем на бар с приятелите, то ще би трябвало да се приберем вкъщи тъкмо в точния момент, с цел да гледаме новия епизод на обичания ни сериал. Или пък ще предпочетем и гаджето ни да е някъде в близост.

3. Плановете стават основна част от всекидневието ни. Особено за дамите. Ние избираме да знаем авансово какво ще се случи на идващия ден/вечер. Ето за какво, ангажиментите за срещи с даден мъж в последния миг, изобщо не са ни по усета. По-скоро ще му бием шута, в сравнение с да живеем в непрекъснато очакване.

 Как се трансформира любовта след 30

брак

4. Вече не вършим съвсем нищо непринудено. Може и да прекараме една съвършена вечер с мъжа на фантазиите ни и даже да изкараме една нощ с него, само че концепцията, че ще останем при него до сутринта, където няма да можем да си измием грима и да се нагласим като хората, ни се коства чист тероризъм.

5. Ако сме срещнали някого, който не е подобаващ за нас, няма по какъв начин да се случи да продължим да излизаме с него. Вече не сме на 25, имаме задоволително опит и сме изцяло наясно какво желаеме, от какво имаме потребност и не виждаме смисъл да си губим времето с човек, който не е мъжът с основно М.

6. И най-после, подправените оргазми. Вече не сме на 20 години и сме изцяло наясно с тялото си и с потребностите му, по тази причина и няма по какъв начин да симулираме изкуствено наслаждение. Затова и не е изключено да разбираем на колегата си, че е страховит и прави чудеса там долу, само че не е неповторим.

Прочетете още: 

Как да спорим, без да разрушим връзката си

Голямата нелепост на това “да го вържеш с дете ”

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР