В 113-ия ден на антиправителствени протести студенти отново се събраха

...
В 113-ия ден на антиправителствени протести студенти отново се събраха
Коментари Харесай

В 113-ия ден на антиправителствени протести студенти отново се събраха пред ректората на СУ

В 113-ия ден на антиправителствени митинг и студенти още веднъж се събраха пред ректората на СУ . Исканията им остават същите – оставките на премиера и основния прокурор, както и предварителни избори. Те упорстват още и за въвеждането на електронно отдалечено гласоподаване и привикване на Велико национално заседание за смяна в Конституцията.

Студентите блокираха кръстовището при Ректората . Засилено е полицейското наличие в региона. Чуват се крясъци " Оставка " и " Мутри вън ". Очаква се студентите да се присъединят към недоволните на площад " Независимост ". 

Вчера митинг иращи блокираха придвижването на „ Орлов мост “, а по-късно вечерта стачкуващи против основния прокурор Иван Гешев се събраха пред Съдебната палата.

Арман Бабикян от „ Отровното трио “ не пропусна да засегне тематиката за напусналия началник на РЗИ и разгласи оставката му за цялостно безумство.

„ В лечебните заведения няма места, лекарите и сестрите изнемогват – живеят по 24 часа в лечебните заведения и не се прибират. Спират плановия банкет в лечебните заведения – безпорядък, провокиран от държавното управление на Бойко Борисов. След 240 дни се оказа, че ние не сме готови за това, което се стовари върху главата ни “, сподели още той.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР