Увеличението на пенсиите, което предстои, е предвидено в удължението на

...
Увеличението на пенсиите, което предстои, е предвидено в удължението на
Коментари Харесай

Голяма новина за пенсиите! Откъде идва

Увеличението на пенсиите, което следва, е планувано в удължението на миналогодишния бюджет, по тази причина то не е застрашено, даже и да не бъде гласуван нов.

Това успокои депутатът от ГЕРБ-СДС Деница Сачева. Бившата обществена министърка обаче предизвести, че в случай че до 10 юни няма нов бюджет, учебни заведения, детски градини, лечебни заведения и други публични институции, които се финансират от него, ще бъдат на процедура блокирани и те ще спрат работа.
-->
В “Лице в лице ” по bTV тя изясни, че след приключването на удължаването на бюджета, няма да има правно съображение да се заплащат покачвания на заплати, които идват от държавната хазна.

“Ако няма постоянно държавно управление, гласуването на бюджета е под риск ”, предизвести Деница Сачева. Тя добави, че политическата обстановка в страната е доста динамична и тя самата не се наема да предвижда ще има ли постоянно държавно управление с първия мандат.

Самата Сачева съобщи, че не ѝ е предлагано да стане още веднъж министър, а и тя няма такива проекти. Депутатката обаче не издаде нищо друго обвързвано с плана за кабинет на Мария Габриел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР