Увеличава се броят на загиналите в катастрофата край Микре.По данни

...
Увеличава се броят на загиналите в катастрофата край Микре.По данни
Коментари Харесай

Още една жертва на ужаса край Микре

Увеличава се броят на починалите в злополуката край Микре.

По данни на Българска национална телевизия броят им е към този момент 5 и са младежи.

Едната кола е с варненска регистрация.

Инцидентът е станал към 11.30 часа. На пътя се удрят челно две коли с варненска и ловешка регистрация.

Ударът е толкоз мощен, че трима от пътуващите умират на място. Трима души са оживели и са откарани в сериозно положение в ловешката болница. Там един от тях по-късно издъхва, другият умира на път за болничното заведение в Плевен.

" Последният е в доста тежко положение, в Плевен е сега, с черепно-мозъчна контузия, контузия на бедро, на ръка, черепно-мозъчната контузия е доста тежка ", съобщи доктор Ваня Любенова от Спешна помощ-Ловеч.

Все още се обяснява самоличността на починалите, както и аргументите за случая.

Според доктор Любенова петимата са били към 25-26-годишни. Майката на едно от починалите момчета научила от обществените мрежи за тежката злополука край Микре. Младежите са пътували от Троян за село Кирчево.

" Как е станала злополуката не знам. Четири са били от нашите, четири момчета - бащата и наследник, и двете начело са умряли, едното е моето момче, другото е водачът ", показа Силвия Илиева, майка на едно от починалите момчета.

Движението в региона беше лимитирано за няколко часа, само че към този момент е възобновено.

" През няколко месеца стават произшествия на този път от Сопот към Голец, в региона на Микре. Не се съблюдават рестриктивните мерки ", добави Красимира Георгиева.

Данните на " Пътна полиция " демонстрират, че правата е една от най-смъртоносните. Една от най-зловещите произшествия на това място е през 2017 година, когато през ноември микробус с незрящи туристи навлезе в насрещното придвижване и се вряза в камион. При тежката злополука починаха 9 души, 19 бяха ранени.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР