Уважено е искането на Районната прокуратура във Варна за вземане

...
Уважено е искането на Районната прокуратура във Варна за вземане
Коментари Харесай

Постоянен арест за варненец, заловен с 200 стека цигари без бандерол

Уважено е настояването на Районната прокуратура във Варна за взимане мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ на обвинен за държане на акцизни артикули без бандерол при изискванията на повторност, оповестиха от Апелативна прокуратура за Moreto.net.

Състав на Варненския областен съд почете настояването на Районната прокуратура във Варна и със свое определение взе най-тежката мярка за процесуална насила – задържане под стража, на 44-годишния Искрен И. Той е притеглен като обвинен за държане на 40 000 цигари без бандерол - закононарушение по член 234, алинея 3, т. 1, по отношение на алинея 1 от Наказателен кодекс. Деянието е било осъществено в изпитателния период на предишно наказание. През януари тази година Искрен И. е бил наказан условно за същото закононарушение от състав на Варненския областен съд.

Установяването на 44-годишния обвинен като причинител на закононарушението е станало по време на втория стадий на профилирана полицейска интервенция по противопоставяне на разпространяването на акцизни артикули без бандерол във Варна. Искрен И. е бил арестуван в миг на разтоварване на кашони с цигари от лек автомобил дружно с още едно лице. Иззетите 40 000 къса цигари са от марката „ Минск суперслимс “. Кутиите не са били облепени с акцизен бандерол. /moreto.net
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР