Уважаеми сънародници, това, което имаме като българска държава, управлявана от

...
Уважаеми сънародници, това, което имаме като българска държава, управлявана от
Коментари Харесай

Костадинов за управляващите: Тези хора водят война срещу българската история и култура в чужбина

" Уважаеми сънародници, това, което имаме като българска страна, ръководена от непознати сътрудници и национални предатели, е най-големият зложелател на българският народ. Тези хора към този момент водят война освен против нас, българите, само че и против българската история и просвета в чужбина ", написа във фейсук профила си водачът на партия " Възраждане " Костадин Костафдинов.

Ето какво още написа той:

Това е паметникът на хан Котраг, брат на хан Аспарух и създател на Волжка България. Направен е с дарения на стотици българи от България и света по иницатива на фондация " Въздигане ". Този монумент през днешния ден трябваше да отпътува от България за Русия, където се планува да бъде инсталиран - в гр. Самара, в старите земи на волжките българи.

Само че, уважаеми сънародници, това, което имаме като българска страна, през днешния ден спря отпътуването на паметника, тъй като глобите на Европейски Съюз и България против Русия забранявали износа на творби на изкуството. Уважаеми сънародници, това, което имаме като българска страна, ръководена от непознати сътрудници и национални предатели, е най-големият зложелател на българският народ. Тези хора към този момент водят война освен против нас, българите, само че и против българската история и просвета в чужбина.

Възраждане упорства това, което имаме като българска страна, незабавно да отстрани възбраната за отпътуването на паметника! Излишно е да споделяме, че доста скоро на предателите и сътрудниците ще им се наложи да дават отговор за закононарушенията си и часът на тяхното отмъщение наближава. Не си утежнявайте още повече ситуацията...

Ако не бъдат подхванати бързи дейности, ще ги предприемем ние. Времето на предателите изтича. ‼️ Идва време за Възраждане на България!
https://www.facebook.com/kostadin.eu/posts/pfbid0sXrj5sEDv6tFxkBmMxQWH6qEfLLiGzawcmL5iB7nqqa1mrRfNttfuUjN4FEk3vEel
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР