Уважаеми русенци,След броени часове ще настъпи Новата 2023-а година. Нека

...
Уважаеми русенци,След броени часове ще настъпи Новата 2023-а година. Нека
Коментари Харесай

Обръщение на областния управител Анатоли Станев послучай настъпващата 2023-та година

Уважаеми русенци,

След броени часове ще настъпи Новата 2023-а година. Нека тя ни подари със здраве и сила за ползотворни каузи в името на нашите деца и бъдещето на България. Често краят на годината е и интервал за равносметка, и слагане на нови цели. Да не забравяме, че точно ние сме тези, които ще определим дали на следващия ден ще бъде следващият ден от календара, или ново начало за едно по-добро бъдеще. Ключът към него са само нашите дейности тъкмо в този миг и тъкмо тук, а освен упованията и празните очаквания. Да, всеки от нас има потребност от очакване в живота си, само че предприемайки никакви или неверните действия, то рискът да изпаднем в безвремие е прекомерно огромен. За страдание страната ни не един път е била в сходен интервал. Нека, почерпили опит от поуките и мъдростта на отиващата си 2022 година, се обединим, да не жалим сили и да бъдем водени в делата си от същински родолюбиви полезности, подчинявайки се на разсъдъка, волята и морала.

Нека през 2023-а да се осъществен желанията и фантазиите ни. Нека действеността вземе още веднъж превес над равнодушието, тъй като по този начин дружно утвърждаваме позитивния облик на България.

Нека бъдем здрави, а във всеки дом да има топлота и уют, а сърцата да бъдат изпълнени с религия, благополучие и вяра в положителното.

Честита Нова година!

С почитание,

Анатоли Станев

Областен шеф на област Русе

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР