УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ОРЯХОВО, СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ, Поздравявам Ви с Деня

...
УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ОРЯХОВО,
СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ, Поздравявам Ви с Деня
Коментари Харесай

Росен Добрев с поздрав по случай Деня на независимостта

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА ОРЯХОВО,
СКЪПИ СЪГРАЖДАНИ,

Поздравявам Ви с Деня на Независимостта на България - 22 септември!
115 години ни разделят от популярния „ Манифест ” на цар Фердинанд, с който нашата Независимост бива изказана на всеослушание и провъзгласена на целия свят. Независимостта на България е дело, реализирано с общите старания на българските държавни институции без непозната помощ. Независимостта ни е плод както на опита и мъдростта на българската дипломация, по този начин и на силата на народа ни и неговите изконни стремежи. С нейното оповестяване, българският народ си възстановява най-ценното - националното достолепие и суверенитет!
Нека не забравяме забележителните уроци на историята и отдадем заслужена респект на тези, които ни дадоха съдбовния образец за единение в най-трудните за народа ни моменти!
Да бъдем обединени и през днешния ден, когато утвърждаваме мястото на България в фамилията на европейските нации и на международната сцена.
Нека помним, че от напъните на всички ни зависят бъдещето и просперитетът на България и да се присъединим с дейностите си към девиза от 1908-ма, оставен, с цел да ни води напред: „ Да живее свободна и самостоятелна България! Да живее българският народ! ”
​ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

​РОСЕН ДОБРЕВ
​КМЕТ НА ОБЩИНА ОРЯХОВО
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР