Уважаеми хора,Понеже срещате огромно количество антибългарска дезинформация*, обикновено предлагана под

...
Уважаеми хора,Понеже срещате огромно количество антибългарска дезинформация*, обикновено предлагана под
Коментари Харесай

Що за хора са нашенците, които подкрепят агресора и желаят лошото на нападнатата страна

Уважаеми хора,

Понеже срещате голямо количество антибългарска дезинформация*, нормално предлагана под формата на отзиви, ето няколко съществени и обикновени обстоятелства, които ще ви оказват помощ да се ориентирате в морето от дезинформация.

1. Русия атакува неоснователно Украйна.

2. Агресорът е голям, разполага с нуклеарни оръжия (и предизвестява, че е подготвен да ги употребява!).

3. За агресора човешкият живот - освен на непознатите жители, само че и на личните му!? - няма стойност и няма значение какъв брой цивилни лица ще станат жертва по време на нападателната война.

4. Нападната страна е надалеч по-малка, преди 30 години се е освободила от нуклеарните си оръжия, тъй като днешният агресор тогава тържествено е заречен да съблюдава неприкосновеността на границите ѝ.

5. Войските на агресора унищожават, крадат, изнасилват убиват...

Тези обикновени факти** са задоволително ясни, с цел да ви накарат освен да не вярвате на дезинформацията и мненията, които се виждат по медиите (внимание: мненията не са обстоятелства!), само че и да се запитате: какви ли, хм, хора са нашенците, които поддържат агресора, които желаят неприятното на нападнатата страна, както и тези, които тормозят украинските бежанци, имали шанса да попаднат в България.

---

* — Всяка дезинформация против Европейски Съюз е по даденост антибългарска и е ориентирана против ползите на страната и народа.

** — По всеки от посочените обстоятелства може да се приказва доста, да се посочат данни, които ги поддържат и така нататък, и така нататък, само че това е тематика за по-дълга публикация, а не за къс статус във Facebook.

Бел. ред. - коментара препубликуваме от фейсбук профила на Вени Марковски. Заглавието и подзаглавието са на Клуб Z.

Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР