Утре в 11:00 ч. “Няма такава държава“ ще внесе документите

...
Утре в 11:00 ч. “Няма такава държава“ ще внесе документите
Коментари Харесай

Слави Трифонов отива в съда утре в 11.00 часа, вижте с каква цел

Утре в 11:00 ч. “Няма такава страна “ ще внесе документите за регистрация в Софийски градски съд, дадоха да се разбере от новата групировка. Политическата мощ на Слави Трифонов организира учредително заседание на 5 октомври. По закон партиите подават молба за регистрация в Софийски градски съд до три месеца след учредяването си.

Необходимите документи са: учредителна декларация, протокол от учредителното заседание, правилник на партията, лист, съдържащ трите имена, ЕГН, непрекъснат адрес и саморъчен автограф на не по-малко от 500 членове.

Учредители на партията, жители с изборни права според българското законодателство, заявления за самостоятелно участие, нотариално заверени мостри от подписите на представляващите политическата партия, лист, съдържащ трите имена, ЕГН и непрекъснат адрес на не по-малко от 2500 членове. Нотариално заверена декларация от управлението на политическата партия за достоверността на документите, уверение за уникалност на името.

Анонсът, че са подготвени да внесат всичко това в утрешния ден, значи, че от " Няма такава страна “ са събрали 2500 членове за по-малко от месец, макар че уставът им постановява сериозна цедилка на най-високо равнище в партията.

Остава да се разбере дали съдът няма да се заяде с партията поради нейното име, което съгласно някои общественици е неприемливо з аполитическа групировка.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР