Утре ще вземем глътка въздух от валежите в последните дни,

...
Утре ще вземем глътка въздух от валежите в последните дни,
Коментари Харесай

Ще вали сняг на Гергьовден, в страната нахлува арктически студ

Утре ще вземем глътка въздух от преваляванията в последните дни, чака се времето да бъде слънчево и топло, само че за жал през почивните дни ще следим развиването на нов средиземноморски циклон.

С него чакаме превалявания и гръмотевична интензивност на доста места в страната, както и мощни пориви напразно в Източна България. Дневните температури в събота и неделя остават високи – над 20 градуса.
 image2_16x9.png Хороскопът за МАЙ: ще влезем в синхрон с астрологичните въздействия, само че би трябвало да пазим силата си На фокус
Ще има доста огромна разлика в температурите от 5-6 май, съобщи синоптикът Анастасия Стойчева пред "Здравей, България " по NOVA. Май месец стартира впечатляващо, сподели тя.

Началото на новата седмица ще ни изненада с по-хладно време. Студена арктическа въздушна маса ще направи по този начин, че да си напомним зимата за 2-3 дни. Температурите ще паднат фрапантно в съвсем цяла Западна и Централна Европа.

Студът ще засегне даже огромна част от най-южните региони на континента, в това число и Балканския полуостров още през уикенда.

У нас понеделник против вторник и денем във вторник ще е студено и прохладно. Ще превалява дъжд, а снежната граница ще падне към и под 1000 метра. И в случай че в неделя дневните температури са към 20 градуса, то във вторник те ще се срутен до 10-12 градуса.

Не пропускайте нашия нов раздел "Оферти ", в който ще откриете забавни промоционални артикули , особено селектирани за вас от екипа на Edna.bg.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР