Утре ще внесем седем антикризисни мерки. Евроатлантическите партии ще подкрепят

...
Утре ще внесем седем антикризисни мерки. Евроатлантическите партии ще подкрепят
Коментари Харесай

Делян Добрев: В следващите 3 години държавният ни дълг ще се удвои

Утре ще внесем седем антикризисни ограничения. Евроатлантическите партии ще поддържат най-малко две от тях - продължение на обезщетенията за бизнеса през цялата 2023 година и възбрана за либерализация на битовия пазар на тока до 1 януари 2026 година В идващите 3 години поради ръководството на Политическа партия би трябвало да се изтеглят 45 милиарда дълг. В последните 30 години сме натрупали 37 милиарда дълг. Тоест дългът ще се удвои. Това сподели за " На Фокус " по NOVA Делян Добрев от ГЕРБ-СДС.
 
По думите му Политическа партия са се държали като в детската градина: " Може да сме втори, само че ще желаеме най-високата позиция в страната. Уж сме съпротива, а желаеме ръководител на Народно събрание ". Българска социалистическа партия демонстрираха, че могат да надскочат тяснопартийния си интерес и да предложат претендент от ГЕРБ, единствено и единствено Народно събрание да има ръководител. Това обаче не значи, че ще поддържат наш кабинет, не виждам коалиция с Българска социалистическа партия. Няма ли болшинство, което да поеме отговорност за това ръководство, такова няма да има ", акцентира той.
 
Парламентарната процедура е ръководител на Народно събрание да се избере за половин час и той да е от най-голямата група. " Рашидов беше претендентът на повече от 50% от народните представители и е извънредно успешен избор. Той е в известна степен самостоятелен, потвърдил се експерт, знаменит ваятел и не прави чест на сътрудниците да приказват срещу него. Рашидов има доста повече парламентарен опит от цялата група на Политическа партия ", съобщи Добрев.
 
За анонса от страна на служебото държавно управление за две цени на цената на тока за българските семейства, Добрев бе безапелационен, че са сбъркали. " Няма неприятно да сгрешиш. Разбраха, че бъркат и след два дни го анулираха. Нашето предложение е до 2026 година да се отсрочи тази концепция ", акцентира някогашният енергиен министър.  
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР