Утре от 9:45 пред КЕВР Мая Манолова и представители на

...
Утре от 9:45 пред КЕВР Мая Манолова и представители на
Коментари Харесай

Манолова организира акция Не плащай пред КЕВР - Икономика

Утре от 9:45 пред КЕВР Мая Манолова и представители на Изправи се.БГ провеждат акция в акцията " Не плащай " на групировката против високите сметки за парно, ток, вода, газ.

За петък е планувано съвещание на Комисията, на което ще се разисква следващото фрапантно повишаване цената на водата - в Смолян с 45% до 3,74лв/м3.

Пред постройката на КЕВР Манолова ще разяснява акцията Не плащай и какви ще са идващите стъпки.

Изправи се оповестиха акцията си " Не плащай " поради високите разноски за сила, които ще би трябвало да заплащат жителите през идната зима след 60-процентното повишаване на газа, до 60-процентното повишаване на водата в страната, 5-процентното повишаване на тока, внезапното повишаване на природния газ, дървата за огрев на цена от 200лв/м3 и пелетите - до 1000лв/т.

Като част от акцията от партията желаеха преразглеждане на изравнителните сметки на Топлофикация, като след това Министерство на финансите удостовери, че изравнителните сметки са надписани с 20% Данък добавена стойност вместо 9% налог.

От организацията сезираха и прокуратурата за цената на водата в Бургас.

От Изправи се България приканиха столичани да не заплащат сметките си за парно до 14 септември, тогава би трябвало да излязат поправените сметки на сдружението.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР